Fotodagboek week 10, 11 en 12

persoonlijk /

Ik word blij wanneer ik door het fotodagboek van vandaag scroll. Vanaf het moment dat mijn eerste afstudeerdeadline achter de rug was, heb ik vrijwel aan een stuk door met vriendinnen afgesproken. Sommige had ik maanden tot zelfs een jaar niet meer gezien, dus het was zo leuk om iedereen weer te zien. Verder zou het merkwaardig zijn als het niet zo was, maar ook vandaag kunnen jullie wel heel veel eten verwachten.

Bij Sissy Boy zag ik deze tuinkussens met citroenen. Het is dat ik überhaupt nog een nieuwe tuinmeubelset moet kopen, maar ik weet nu in ieder geval wel waar ik mijn zomerse kussentjes kan halen.

Na veel te lange tijd zag ik Fleur weer. We hebben lekker bijgekletst, maar nog veel leuker: we hebben een stedentripje naar Gdánsk geboekt. Meteen na mijn volgende afstudeerdeadline pakken we het vliegtuig naar Polen. Onwijs veel zin in.

Het was liefde op het eerste gezicht toen Sophie en ik deze rode laarsjes bij Bershka zagen. Heel erg grappig toen we laatst gingen afspreken en we in dezelfde schoenen kwamen aanlopen.

Ook hebben Sophie en ik weer wat kringloopavonturen achter de rug. Ik moet echt een keer met de auto gaan, want ik zie elke keer weer allerlei moois wat ik niet met de trein kan meenemen. Kijk nou hoe leuk dit rieten tafeltje..

Over riet gesproken. Bij een andere kringloop vond ik deze superleuke rieten tasjes. Allebei voor slechts 3,50 euro per stuk. Al ging ik wel bijna over mijn nek toen de linker vol zat met oude koekkruimels en papiertjes.

Hallo, maak kennis met het kringloopteam!

Lente, ik vind je nu al leuk. Mijn liefde voor dit seizoen blijkt wel uit deze foto.

Eerst zou ik Chantal op een hamburgertaart (met kaarsjes!) van McDonald’s trakteren, maar toch wel een treurige setting om daar iemands verjaardag te vieren. Daarop besloten we naar Meneer Smakers te gaan waar ze ook heerlijke burgers hebben.

Avocado op toast lunchen met Jazz bij The Breakfast Club op Haarlemmerplein. Ik zou dit echt iedere dag kunnen eten!

Thuis kan ik mij zelden optimaal op mijn afstuderen of blog concentreren, dus dan werk ik graag buiten de deur. Onlangs ging ik met Yara bij Louie Louie aan de slag waar ik mij tijdens het middaguur op pancakes trakteerde.

Aan het eind van de middag pakte ik de trein richting Rotterdam, want het was tijd voor een logeerpartijtje met Martine. Ze is onlangs verhuisd, dus ik kwam haar adembenemende optrekje bewonderen.

En van Rotterdam gaan we door naar Den Haag, waar ik met Kirsten had afgesproken. Spontaan poseren is nooit mijn sterkste kant geweest, dus dan maar met de ogen dicht. Hier drink ik een jasmijnthee bij Bleyenburg.

FAFO Coffee, om de hoek van Bartine.

Deze flare broek van Distrikt – onder andere bij The Sting te koop – staat al weken op mijn verlanglijstje. Zo mooi!

Met acht man organiseerden we Korean Night bij mij thuis. Mariëlle had met een vriendin zakken vol Aziatisch eten bij Amazing Oriental ingeslagen. Ik keek mijn ogen uit, terwijl ik de binnenkant van de supermarkt nog niet eens heb gezien.

Mijn favoriet is zonder enige twijfel deze crispy seaweed snacks. In één woord: fantastisch. Wanneer ik een keer bij Amazing Oriental ben, ga ik even een lading inslaan.

Een applausje voor ons, want het was Kirsten en mij eindelijk gelukt om een date in te plannen. We hebben heel veel koffie en thee gedronken bij Lavinia Good Food om even goed bij te kletsen.

Vrijdag ging ik een volle dag voor mijn blog op pad. Alle bezochte hotspots verschijnen de komende weken hier op mijn blog. Houd mijn blog dus zeker in de gaten!

Een van die plekken ga ik alvast verklappen, namelijk Koffie ende Koeck tegenover de Westergasfabriek. Ik fiets er iedere dag vanuit werk langs, dus het werd de hoogste tijd om het vegan tentje te bezoeken.

Thumbs up voor jullie. Ik wens jullie een fijne zondag!

Leave a Comment