Outfit: spijker op spijker

outfit /

De maandag is bijna voorbij, maar ik had je meteen geloofd als je zei dat het nog zondag was. Carnaval is in volle gang in het zuiden van ons landje en dat moest uiteraard gevierd worden. Met tot gevolg dat ik vandaag heel de dag op de bank heb doorgebracht en heerlijk tientallen foto’s voor m’n blog heb gesorteerd en bewerkt. Gezellig was het zeker gisteravond, maar ik ben stiekem wel blij om weer in Amsterdam te zijn. Lekker vroeg mijn warme nestje in.

Monki spijkerjasje en jeans | Puma Muse Echo sneakers | Mango coltrui | Stradivarius riem

In deze outfit heb ik een aantal nieuwigheden aan. Te beginnen met met mijn nieuwe kapsel. Mijn eerste vrije maandag na stage was ik een volle dag in de kappersstoel te vinden. Weer een stuk eraf en opnieuw balayage erin laten zetten. Dat voelt altijd weer als een nieuw begin, fris mijn afstudeerperiode in. Het zwarte tasje kocht ik afgelopen november toen ik Martine ik Florence opzocht. Ik heb veel tassen, maar ik had nooit een handig klein, zwart tasje voor wanneer ik ga uit eten of naar een feestje ga. Maar nu gelukkig wel!

Ook de Puma sneakers zijn een nieuwe aanwinst voor mijn schoenencollectie. Van alle merken sneakers die ik ooit heb gehad, is en blijft Puma mijn grote favoriet. Alsof je op kussentjes loopt. Deze Muse Echo had ik al enige tijd op het oog, maar op het internet oogden ze wel best grof. Toen ik laatst spontaan de winkel binnenliep, bleek dit alleszins mee te vallen. Ik denk dat ik nog geen vijf minuten later al bij de kassa stond.

 

Fijne week lieve mensen!

Leave a Comment

(2) comments