Outfit: mijn droomjas

outfit /

De lente komt heel langzaam om de hoek kijken, maar tegelijkertijd wil de winter zich nog even van zijn beste kant laten zien. En hoe, want volgende week dalen de temperaturen tot ver onder het nulpunt. Grote kans dat er geschaatst kan worden op natuurijs hier in. Mij niet gezien hoor. Je kan mij met een kop thee onder een deken op de bank vinden. En met mijn lieftallige laptop op schoot, want er staat weer een outfit voor jullie klaar.

Wanneer je niet specifiek op zoek bent, hangt er altijd zoveel moois in de winkel. Deze jas is hier het perfecte voorbeeld van. Ik had helemaal geen jas nodig, maar hij was nog nét niet tegen me aan het praten. Wel wilde ik óóit nog een langere jas (hoor je de excuses al?), dus ik besloot een snelle passessie te houden. En toen ontstond de match. Het model is chique en stoer tegelijkertijd, want de jas is ietwat oversized, maar door de print oogt deze weer netter. Helaas is het een jas voor het voor jaar, dus voor nu blijft deze nog even binnen.

ZARA jas en trui | Mango broek | Puma Muse Echo sneakers | leren tasje uit Florence

Leave a Comment

(4) comments