Fotodagboek week 5

persoonlijk /

Zo gek, vorige week heb ik mijn stage bij Fonk afgerond. Het afstuderen is hiermee dus officieel begonnen. Aankomende zomer studeer ik gewoon af. Wel heb ik mezelf even een paar vrije dagen gegund om bij te komen en daar heb ik maximaal gebruik van gemaakt. Meerdere keren uit eten, drie keer naar de bioscoop en mezelf verwennen met hele mooie sneakers.

Altijd genieten zulke mooie luchten. En nog fijner dat het ’s avonds al zo veel langer licht is. Kom maar door met de lente.

Na de lunch ga ik regelmatig met een aantal collega’s een potje basketballen. Het is niet mijn sterkste kant, maar hé, wel altijd heerlijk om even een frisse neus te halen. Zie je overdag in ieder geval nog een beetje daglicht.

Omdat ik vorige week mijn allerlaatste (zo gek!) week stage had, kocht ik bij Dunkin’ Donuts een lading donuts om het te ‘vieren’. Ik zal hier nog steeds zijn voor mijn afstuderen, maar vanaf nu ga ik wel met een ander doel naar kantoor.

Na bijna zes maanden zag ik vriendinnetje Yara weer. In november hadden we al plannen gemaakt om bij MaMa Kelly te gaan eten en woensdag was het zover. Het was echt zo gezellig, alsof ze nooit was weggeweest.

Oeh, en dit was ook zo’n hemels toetje. Alleen hiervoor wil ik al een keertje terug.

Zaterdag gingen Jazz en ik naar twee bioscoopfilms, namelijk Three Billboards Outside Ebbing en The Post. De eerste kan ik echt aanraden en de tweede is ook een prima film, maar geen super spannend verhaal verder. Tussendoor gingen we héél even shoppen in het centrum.

Nou schat, als je me nog een Valentijnskaart wilt sturen. ;)

Voordat de tweede film begon, gingen we héérlijke burgers eten bij Ter Marsch & Co aan de overkant.

Ze stonden al een aantal maanden op mijn verlanglijst; deze Puma Muse Echo sneakers. Er was nog maar één maat 38 en ze zaten echt als gegoten, dus de keuze was snel gemaakt.

Oh jazeker, dit zijn nu echt mijn favoriete schoentjes.

Mind your step! Gisteren was ik nog even snel de stad ingegaan om een mooi notitieboek voor mijn afstuderen te halen. Nu heb ik sowieso al wel zin in afstuderen, maar met zo’n notitieboekje wordt het nog ietsjes leuker.

Ik stel het altijd veel te lang uit, maar gisteren zat ik weer in de kappersstoel. Mijn vorige knipbeurt was in augustus, maar mijn haren verven was nog langer geleden. Ik ben echt superblij mijn nieuwe haartjes. Een foto komt later, want ik heb echt een hekel aan selfies, haha.

Laatst kwam ik er pas achter dat Hudson’s Bay echt vier(?) verschillende panden in Amsterdam heeft. Deze achter ’t Rokin met home accessoires en schrijfartikelen is echt mijn favoriet.

Een zéér verlate kerstbrunch met mijn familie in Zeeland. Mmm, ik krijg gelijk weer honger als ik deze foto zie. Ik moet echt weer snel een quiche maken.

Hallo lief schaapje! Zijn de eerste lammetjes trouwens al geboren? Ik wil zo graag weer een knuffelsessie met ze houden.

Oh yesss. Het was weer tijd om een berg aan rijstvelloempia’s met mijn huisgenootjes te maken. Zo lekker en gezond.

Fijne week iedereen! 

Leave a Comment