Outfit: black dungarees

outfit /

Het is véél te laat om jullie nog een gelukkig nieuwjaar te wensen, maar het is wel oh my mijn eerste artikel van tweeduizendachttien. Waar was je dan, Nanne? Gekluisterd aan mijn laptop, dat wel, maar vooralsnog kwam mijn dierbare blog steeds meer en meer op een lager pitje te staan. In combinatie met een outfit vertel ik jullie hoe en wat.

Monki trui | H&M tuinbroek | Sacha laarzen

Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk wel weten, begon ik afgelopen september aan een fulltime stage bij Fonk, een digitaal creatief bureau hier in Amsterdam. Hier was ik Content Creator voor onder andere hun blog en social media. Er kwamen toffe projecten op mijn pad en ik ben inmiddels een stuk wijzer geworden. Zo heet ik nu dan ook officieel Nannelytics. Snappen jullie ‘m? ;)

Simpel gezegd, vijf dagen per week stage lopen, zorgde ervoor dat mijn blog een beetje stil kwam te liggen. In het begin lukt het mij nog best goed om content te creëren, maar het kostte mij steeds meer energie. Mijn batterij moest opladen in het weekend en daar had ik vrede mee. Mijn laptop bleef na werktijd lekker uit.

Supergek om volgende week het hoofdstuk stage af te ronden, want ik ben zo gewend aan dit leventje nu. Anderzijds ben ik ook blij, want ik ga bijna starten met afstuderen en daar heb ik onwijs veel zin in. Hebben jullie dat ooit iemand horen zeggen? Nou, in mijn omgeving ben ikzelf de eerste. Ik ga een onwijs tof product maken én hopelijk uiteindelijk UITGEVEN! Ja!! Het heeft een koppeling met mijn blog, maar voor de rest ga ik nog niet al teveel verklappen.

Oké, nog even iets over de outfit. Ik heb onwijs veel lievelingstruien deze winter en dit kleurrijke streepje is er absoluut een van. Ik merk dat ik de neiging heb om veel soortgelijke aan te schaffen, want het liefst doe ik deze iedere dag aan. Het is een ideaal ding om snel uit de kast te pakken en met een (tuin)broek te combineren. Als ik deze tuinbroek zo zie, wil ik er ook zo graag een in een jeans-kleur. En misschien ook een beetje oversized. Iemand enig idee waar ik zoiets kan vinden?

Nog héél even en dan kunnen jullie weer genieten van kleurrijke outfits, hotspots door het hele land en smaakvolle recepten op mijn blog! <3 

Leave a Comment

(4) comments