Outfit: a shiny jacket

outfit /

We zijn inmiddels de helft van de decembermaand gepasseerd en we mogen bijna de cadeau’s onder de kerstboom openen en aan tafel schuiven voor het kerstdiner met onze familie en vrienden. Wat mij deze laatste maand van het jaar ook altijd heel blij maakt, is de uitverkoop. Nu is deze helaas nog lang niet overal begonnen, maar H&M is er altijd vroeg bij en zonder opzet was ik er dit keer als een van de eersten bij.

Samen met Kirsten, die gezellig een middagje naar Amsterdam kwam, doken we deze winkel binnen en pas anderhalf uur (!) later liepen we naar buiten. Allebei met een volle tas. Het was voor ons allebei de eerste keer dat we met onze handen vol kleding de paskamers binnenliepen en alle items eigenlijk perfect zaten. En we kregen onze derde sale aankoop zelfs nog eens gratis mee. Is dat niet eens even een mooi begin van het seizoen der uitverkoop.

Deze oversized blauwe trui had meteen na binnenkomst mijn aandacht getrokken. Wat een heerlijk warm ding en lekker kleurtje. Het goudgele jasje had Kirsten in eerste instantie gevonden (credits voor jou, my girl) en mocht ik heel lief van haar passen. Eigenlijk een heel fout ding, maar daarom o-zo-fantastisch. En wie zegt nou ‘nee’ tegen 50 euro korting? Ikke in ieder geval niet.

H&M trui en jasje (allebei huidige sale)HEMA velvet riem | Levi’s jeans | Sacha laarzen

   

En heb jij ook zo zin in het sale seizoen? Kom maar op! Ik ben er helemaal klaar voor.

Leave a Comment

(2) comments