Fotodagboek week 48 & 49

persoonlijk /

Goedenavond lieve mensen. Ik ben het, echt waar. Het was een behoorlijk tijdje stil op mijn blog (maar niet op Instagram en Twitter), maar ik merk dat ik het vrij lastig vind om een fulltime stage, schooldeadlines en mijn blog te combineren. Helaas heeft de rest prioriteit, maar weet dat ik jullie niet vergeet. Scroll snel naar beneden voor wat foto’s van de afgelopen twee weken!

Ziet dit er niet heerlijk uit? Ik ging samen met Charlotte en Floor een Italiaans hapje eten bij Aandacht voor Eten in Utrecht.

Mijn dagelijkse struggle op werk. Herkenbaar?

Zo mega blij met mijn nieuwe enkellaarsjes van Sacha. <3 <3

Vorig weekend stond er iets héél leuks op de planning, maar wat..? De mist maakte het wel heel mysterieus.

Voor de verjaardag van mijn zus gingen we een dag naar de Efteling. Als een kind zo blij! Als eerste gingen we naar Carnaval Festival.

En daarna meteen de Vogel Rok in. Ik moest echt huilen van het lachen, geen idee waarom. Is en blijft een top attractie.

Daarna even lekker opwarmen met een warme chocolademelk met slagroom in deze te coole mok.

Het Sprookjesbos <3 Ik had wel zo’n besef moment dat sprookjes eigenlijk echt gruwel zijn en helemaal niet voor kinderen bedoeld zijn. Ach, het blijft vooralsnog leuk. En ze leefden nog lang en gelukkig, toch?

OMG, na 70 minuten wachten (echt waar), konden we dan eindelijk in de nieuwste attractie: Symbolica. Op een bepaald moment keken we opeens onszelf aan in de spiegel. Beetje awkward, wel grappig.

Wooo, een foto met Gigi kon natuurlijk niet ontbreken. Niet heel veel later dan deze foto gingen we lekker naar huis toe, want we waren van top tot teen bevroren. Lekker met een dekentje op de bank.

Edit: Justice League it is.  Ik vond deze film persoonlijk wat tegenvallen. Wel een prima film, maar niet echt een wauw-gevoel.

Samen met paps en mams naar de diploma-uitreiking van mijn zus. Na afloop gingen we gezellig met z’n allen borrelen. Hierbij kon de bittergarnituur natuurlijk niet ontbreken.

Ook hebben we inmiddels al een week een kerstboom! Met dank aan lieve Mariëlle die de boom helemaal in haar eentje heeft opgetuigd. Het is zo’n mooie boom geworden!!! Echt genieten.

Vandaag werden we verrast met een flinke pak sneeuw. Heel blij was ik persoonlijk niet, want ik ben totaal geen liefhebber van sneeuw of kou. Brrr, geef mij maar een lekker zonnetje!

Ik wens jullie alvast een fijne, nieuwe week toe! <3

Leave a Comment

(6) comments