Outfit: my blue raincoat

outfit /

Outfit foto’s maken in een parkeergarage: een nieuwe uitdaging. Onlangs kocht mijn vriend een toffe camera en uiteraard mag hij mij dan als proefpersoon gebruiken. Hé, als blogger zijn foto’s altijd meer dan welkom. Na onze vrijwel wekelijkse biosdate (Thor: Ragnarok it is) besloten we eens een keer in een parkeergarage foto’s te maken in plaats buiten op straat. Ik ben super blij met het resultaat!

En inderdaad, het zal eens niet. Ik heb weer nieuwigheden aan. De coltrui kocht ik bij Mango op Amsterdam Centraal toen de trein voor de verandering voor mijn neus wegreed. Daarop besloot ik even snel bij Mango binnen te kijken, maar drie treinen later stond ik nog steeds fanatiek in het pashokje te passen. Behalve deze trui rekende ik ook nog een mooie blouse bij de kassa af.

Van Regenlaarsexpert ontving ik deze unisex regenjas van Rains en deze voelt voor mij echt als de uitvinding van de eeuw. Zoals velen onder ons weigerde ik als tiener altijd om een regenpak aan te trekken, want ja, dan werd je beslist uitgelachen door je leeftijdsgenoten. Dan maar koud en doorweekt op school aankomen. Nu wil ik niets liever dan deze regenjas aan iedereen laten zien. Droog en warm op mijn stage arriveren. Heerlijk.

Mango trui en jeans | Rains jas via Regenlaarsexpert | Stradivarius riem | Robey Sportswear sneakers

 

Regenjassen zijn best wel cool, toch?!

Leave a Comment

(4) comments

  1. Hele toffe foto’s!
    En ja je jas, hoe cool?
    Hoe erg als we vroeger inderdaad zeurden als we de regenjas aan moesten.. Waarom hadden ze vroeger niet van dit soort regenjassen?! Haha.
    Liefs!