Outfit: leopard flare pants

outfit /

Je vindt het geweldig of drie keer niks: mijn broek met wijde pijpen en panterprint. Nog geen jaar terug had ik nooit gedacht ooit in zo’n broek rond te lopen, terwijl ik deze nu het liefst iedere dag draag. Als je zo’n broek goed weet te combineren, komt ie allesbehalve ordinair over. Hoe je hem uiteindelijk ook combineert, veel bekijks zul je gegarandeerd hebben. Ach, ik ben er inmiddels aan gewend. Ik vind het vooral heerlijk om mijn pantertje (haha) met een zwarte coltrui en een paar simpele sneakers te combineren.

Een ander favoriet item van mij dit jaar is mijn nieuwe winterjas van Weekday. Eigenlijk was ik niet echt op zoek naar een jas, want ik had – dacht ik – mijn droomjas online al gevonden. Zo’n echte puffer jacket. Toen ik eenzelfde soort jas bij Mango paste, konden Jazz en ik niks anders dan heel hard lachen, want ik verdween er letterlijk in. Gelukkig vond ik al snel deze groen gekleurde jack van Weekday. Fijn kleurtje, lekker warm. Ik ben blij! Voor het eerst heb ik oprecht zin om in een dikke jas rond te lopen, want ik ben allesbehalve een wintermens.

Weekday jacket | Costes flared broek | Mango coltrui | Robey Sportswear sneakers

Leave a Comment

(6) comments