Fotodagboek week 42, 43 & 44

persoonlijk /

Terwijl het buiten nogal regent en waait, zit ik heerlijk onderuitgezakt op de bank dit fotodagboek te tikken. Ik ga zometeen lekker een kopje gemberthee voor mezelf zetten en meekijken hoe Jazz iedereen met Call of Duty verslaat. En hoe is jullie weekend? Scroll snel naar beneden voor wat foto’s van de afgelopen weken.

Naar Dutch Design Week in Eindhoven met een groep collega’s. Onze eerste stop was de Dutch Design Academy waar ik dit bijzondere kleed ontdekte. Het kleed heeft namelijk andere kleuren vanuit iedere hoek.

Na een overdrukke Dutch Design Academy gingen we door naar Strijp-S, mijn favoriete deel van Eindhoven. Als echte Brabander moest ik natuurlijk wel een worstenbroodje (met truffel!!!) eten.

Face boat. Eerlijk gezegd geen idee wat het verhaal achter dit kunstwerk is, maar het ziet er wel heel tof uit.
 

Dit was zo’n tof project van een stel jongens. Je kon namelijk je eigen baksteen vullen met vlees en groenten en deze werd vervolgens op het kampvuur bereid.

Op de zondagochtend een frisse neus halen bij de Japanse Tuinen met Jazz in Den Haag. De zon scheen echt prachtig door de bomen heen. Plaatje, toch?

Hi!

Oh oh Den Haag, mooie stad achter de tuinen.

Superleuk vierden we op werk Halloween. We moesten ons verkleden in het thema old school en ’s avonds gingen we met z’n allen Vietnamees eten en horror films kijken.

Mariëlle en ik gingen spontaan op een donderdagavond winkelen. Voorafgaand aan onze shopsessie haalden we een poké powl.

Als toetje haalden we een donut bij Dunkin’ Donuts. New York memories! 

Te geweldige glittersokken van & Other Stories. Behoorlijk spijt dat ik deze (allemaal) heb laten liggen.

Mariëlle kwam met het top idee om met z’n allen tapas te gaan maken. We stonden behoorlijk lang in de keuken te zwoegen, maar het resultaat mocht er wezen. Ziet er lekker uit, toch?!

Spannund! Voor de eerste keer naar een Nespresso winkel om een lading capsules te halen. Iemand zin in een cappuccino? ;)

Jááá! Naar dit moment had ik heel lang uitgekeken: een nieuwe telefoon. Mijn vorige telefoon (iPhone SE) hield het maar een paar uur zonder oplader vol en ik had geen enkele mb meer over.

Een verrukkelijk stokbroodje carpaccio bij onze buren Café Restaurant Amsterdam eten.

Woensdagavond maakte ik op werk kennis met de Bulgaarse keuken. Een collegaatje van mij komt hiervandaan, dus zij had zich superlief voor ons in de keuken uitgesloofd.

Heerlijke soto soep maken met Jazz.

Geen weekend is compleet zonder een bezoek aan de bioscoop: dit keer Murder on the Orient Express. Superblij dat we twee dagen eerder al hadden gereserveerd, want de zaal zat propvol. Het was een prima film, maar ik had er wel meer van verwacht.

En vandaag is het weer zondag! Ik ga een beetje bloggen en een beetje aan school werken, want ik moet over minder dan twee weken mijn afstudeervoorstel inleveren. 

Leave a Comment