Fotodagboek week 40 & 41

persoonlijk /

Weken vliegen voorbij. Voor mijn gevoel ben ik pas net aan mijn stage begonnen, terwijl morgen mijn achtste week begint. Inmiddels heb ik ook een voorstel voor mijn afstuderen ingediend. Ik ben er zelf heel enthousiast over en ik hoop echt dat ik iets in die richting mag gaan doen. Dan gaat afstuderen misschien zelfs leuk worden! Wanneer ik meer zekerheid heb, ga ik jullie hier uiteraard meer over vertellen. Nu eerst mijn fotodagboek van de afgelopen twee weken.

Jazeker. Je ziet het goed. Ik stond zowaar in de sportschool voor een virtueel lesje XCORE. Ik droom ’s nachts vaak erg druk, waardoor ik de volgende dag niet genoeg ben uitgerust. Mijn huisgenoten sleepten mij daarom mee naar de sportschool, zodat ik mijn energie kwijt kon.

Mariëlle grapten na de bioscoop (The Dark Tower) dat ze een oliebollenkraam zag staan. Ik teleurgesteld, want ik had er wel zin in eentje. Toen we daarna richting de bus liepen, zagen we er plots toch een. En het is nog maar begin oktober!!!

Deze mooie luchten na een lange werkdag maken mij heel blij.

Wat ik zoal op werk luister? Nou, dit onder andere…

Vorige week zondag hadden Jazz en ik het gezellige plan om naar Scheveningen te gaan, totdat we op de snelweg al in de file stonden. Daarop besloten we maar naar Den Haag te gaan om daar van de warme zon te genieten.

Nooit, maar dan ook nooit meer gaan wij bij Vapiano eten. Jazz en ik stonden zeker drie kwartier in de rij voor onze pasta.

We wilden snel een hapje gaan eten, omdat we daarna naar de bioscoop aan de overkant zouden gaan. We gingen naar Borg McEnroe.

Hamsterweken bij Albert Heijn: ik hou ervan. Mijn koelkast ligt momenteel vol met diepvriesfruit, Alpro yoghurt en Parmezaanse kaas. Helemaal top.

Mariëlle en ik keken er al dagen naar uit: het kopen van onze koffiemachine. Zo blij waren we na onze aankoop.

Onverwachts werden we nog verrast met een aantal zomerse dagen. Daarop besloten Charlotte en ik een poké bowl te halen en deze aan de gracht op te peuzelen. Een top manier om weer eens goed bij te kletsen.

Wat doe je als je je trein hebt gemist? Juist, dan duik je Mango in. De middelste ‘pyjama-blouse’ ging mee naar huis en ook kocht ik de linker trui, maar dan in het wit. Inmiddels was ik drie treinen verder…

Mijn eerste cappuccino met onze nieuwe Nespresso.

Vrijdag was het weer tijd om een dag hotspots te fotograferen. Dit keer was ik in Haarlem te vinden. Zoals je ziet, was het een regenachtige dag, maar dat mocht de pret niet drukken.

Ik smelt. Ik ben totaal niet met honden opgevoed, ik was zelfs bang voor ze, maar steeds meer en meer begin ik ze liever te vinden. Mijn hart smolt dan ook toen dit hondje mij met z’n knuffeltje liet spelen.

Een potje gemberthee bij een superleuk koffietentje in de binnenstad. Ik verklap nog niets, maar binnenkort kun je hierover meer vinden hier op mijn blog.

Dit winkeltje stond al een jaar (!) op mijn to-do list, dus die kon ik dit keer echt niet overslaan. Ook hier later meer over… Sorry not sorry for the wait. 

De winkel OU loop je voorbij wanneer je vanaf centraal station naar de binnenstad loopt. Ze hebben hier veel mooie kleding, woonaccessoires en meer.

Oh, ik word hier altijd zo hebberig van, maar gelukkig kon ik mij goed inhouden.

Ou la la…

Houd je hart en portemonnee goed vast, want dit is zonder enige twijfel de mooiste interieurwinkel die bestaat. Ik heb alle foto’s van de hotspots inmiddels al bewerkt, dus ik zal deze gauw op mijn blog delen.

Ooit woon ik echt in zo’n schattig en fotogeniek huisje. Het liefst ook met een erkertje, kookeiland en aan het water. #totaalgeeneisenhoor

Kunnen we de tijd alsjeblieft terugspoelen naar afgelopen vrijdag? We bestelden voor veel te veel geld sushi en het was zo lekker. Een goede bodem hadden we in ieder geval, want we gingen daarna naar een feest van ADE.

Vandaag is zo’n typische zondag. Heerlijk vind ik het. Lekker een weekendje bij mijn ouders. Gaan jullie nog iets leuks doen vandaag?

Leave a Comment

(1) comment