Fotodagboek week 38 & 39

persoonlijk /

Hé hallo, hier ben ik weer met een fotodagboek op de zondag. Het zal jullie vast niet meer verrassen, maar de afgelopen twee weken stonden vrijwel volledig in het teken van eten, eten en eten. Dit gecombineerd met lieve familie en vrienden. Zo waren mijn ouders 25 jaar getrouwd, kletste ik een avond lang bij met mijn vriendinnen ‘uit Brabant’ en ook ik heb eindelijk Heel Holland Bakt ontdekt.

Soms woon je zo dicht bij elkaar, maar zie je elkaar toch weinig. Het was dus de hoogste tijd dat Char en ik samen gingen koken – sushi bowl it is – en bijkletsen. Uiteindelijk hebben we elkaar drie keer in twee weken tijd gezien, dus dat hebben we goed ingehaald.

Na het eten ploften we neer op de bank voor een aflevering Penoza inclusief Tony’s Chocolonely. Deze smaakt eigenlijk precies als een chocoladeletter, maar ach, daarom zeker niet minder lekker.

Moet je wachten op iemand op Amsterdam Centraal? Dan duik je toch gewoon even Mango in. Ik spotte er deze laarsjes, maar helaas zaten ze niet zo lekker als dat ze eruit zien.

Spijt, spijt dat ik deze niet meteen heb gekocht. Luv them a lot. 

Omdat mijn ouders 25 jaar getrouwd zijn, gingen we uit eten bij de Tolhuistuin in noord. Dit restaurant stond al een tijdje op de to-do lijst en het was echt zo ontzettend leuk. Je bestelt per ronde steeds een aantal grote voorgerechten die je met elkaar deelt.

Er is veel keuze uit vlees, vis en vegetarisch en dan heb je zowel koude als warme gerechtjes. Tolhuistuin is een groot restaurant, maar ik zou zeker van tevoren reserveren, want het zat op de donderdagavond echt bomvol.

De volgende avond kwamen mijn vriendinnen die ik ken uit Brabant bij mij thuis eten, want het was veel te lang geleden dat we met z’n allen waren. Een lekker kaasplankje, wijntje erbij, helemaal fijn.

Waarom weet ik niet, maar ik keek nooit naar Heel Holland Bakt. Toen ik op de zaterdag geen plannen had, heb ik even alle afleveringen van het huidige seizoen teruggekeken. Ik ben fan! En ik kreeg gelijk zin om een taart te maken.

Ik ben echt verliefd op dit tasje van & Other Stories, maar ik vind 100 euro toch wel veel geld… Maar hij is zo mooi.

Doordeweeks zit ik binnen op kantoor, maar gelukkig kon ik in het weekend ín de zon lunchen met Sophie. We hadden dikke keuzestress wat betreft het eten, dus we gingen lekker alles delen.

Supermarkten hebben echt topaanbiedingen wat betreft bloemen en planten. Zo verkochten ze bij de Deen pannenkoekplanten voor slechts 6 euro per stuk.

Hallo Rotterdam! Vrijdag had ik een dag vrij van stage, zodat ik een dagje hotspots kon fotograferen. Door een fulltime stage is het een stuk lastiger om mijn blog frequent bij te houden, maar op deze manier kan ik toch leuke content voor jullie blijven maken.

Een mooie avondzon in huis. En nu ik dit stekje in een glas water zie, moet ik echt niet vergeten om potgrond te kopen.

Ja jongens en meiden, het is weer zover: de eerste kerstetalages. Huil huil. Het is pas nét herfst en ik heb gisteren nog in de zon met 23 graden geluncht.

Zo’n mega leuke hotspot in de Witte de Withstraat ontdekt. Houd mijn blog zeker in de gaten, want de komende tijd zullen er allerlei leuke plekken online verschijnen.

De zonnebrillen van Hello Sunnies zijn echt geweldig. Ik heb er al eentje van dit merk, maar ik vond die rode in het midden stiekem ook zo leuk. Die ga ik nog eventjes onthouden!

SUE, dé plek voor zoete lekkernijen zonder suiker. Ik kan je verzekeren: ze zijn echt verrukkelijk.

Jaaa jippie jeej want Rotterdam heeft een Topshop.

En welkom Hudson’s Bay. Ik vind dit filiaal stiekem nog véél leuker dan die in Amsterdam. Het is echt een mega pand, dus pas op dat je niet verdwaald.

Zoek je leuke ansichtkaarten? Paperchase it is. Ik was van plan maar één verjaardagskaart te halen, maar deze drie gingen ook mee naar huis voor in mijn kaartenrek.

Zoveel leuke soklaarzen bij ZARA <3

Mijn laatste hotspot was een overheerlijke lunch met vriendinnetje Sophie. Haar outfit matchte zo mooi bij mijn drankje.

En dit is hoe mijn kaartenrekje er op dit moment uitziet. Een beetje een rommeltje zoals je ziet, haha.

Fijne zondag lieve mensen! <3

Leave a Comment

(1) comment

  1. Super benieuwd naar de hotspot! Ben al een tijdje op zoek naar een soortgelijk bureautje, maar helaas kan ik hem nergens vinden, of is de prijs veel te hoog..