Outfit: on the terrace in autumn

outfit /

Wat een fijne nazomerdag was dit. Ik sprak met vriendin Sophie in het centrum van Utrecht af en al snel belandden we op het zonnige terras van Toque Toque voor een lunch. Niets fijner dan om heerlijk bij te kletsen terwijl de warme zon in je gezicht schijnt. We aten kroketten op brood (= altijd een goed idee) en geitenkaas, oh en een goede bak cappuccino, want dat fulltime werkleventje is nog steeds wel wennen. ’s Avonds lig ik steeds knock-out op de bank en is productiviteit ver te zoeken.. Ik vind het daarom ook ontzettend knap hoe bloggers hun fulltimebaan en blog combineren. Mijn complimenten.

Deze outfit was ook echt mijn look van vandaag. Ik had gewoon zo’n zin om bij thuiskomst de foto’s meteen te gaan selecteren, bewerken en online te zetten. En jullie zien het goed: alweer een outfit met streepjes en denim. Het blijft simpelweg mijn lievelingscombinatie. Casual, maar toch leuk. Het shirt kocht ik onlangs bij & Other Stories, maar ik heb het sterk gevoel dat de armen een stuk zijn gekrompen na de eerste wasbeurt. Vreemd… Ach, nog steeds een leuk ding. Deze riem heeft een lange tijd ongebruikt in mijn kast gelegen, maar ik heb riemen weer helemaal herontdekt. We want more!

& Other Stories shirt | Monki jeans | Stradivarius riem | Topshop oorbellen | Robey sneakers

Goed begin van de week alvast lieve mensen!

Leave a Comment

(6) comments