Outfit: blue sunglasses and a denim jacket

outfit /

Het was alweer even geleden, maar hier ben ik weer met een nieuwe outfit. Helemaal in het teken van de herfst. Dat is trouwens mijn favoriete tijd van het jaar wat betreft outfits, want je kan meerdere laagjes dragen zonder dat je meteen veel te dik gekleed bent. Brrr, aan die winterjas wil ik nog niet denken. Maar oh yes, ik denk dat ik mijn nieuwe, favoriete look heb gevonden.

Deze gestreepte broek is de meest comfortabele die ik ooit heb gehad. Hij voelt letterlijk aan als een pyjama, maar dan een stukje charmanter. Ook het spijkerjasje is vers van de pers. Ik wilde er al lang eentje, maar ik ging nooit bewust op zoek, omdat deze zoektocht dan sowieso niet slaagt. Deze van Monki is echt top. Hij sluit perfect aan bij mijn schouders, terwijl de rest baggy is. Het model is verder niet te kort, maar ook niet te lang.

Maar ik hoor jullie al denken: hé, die zonnebril is echt niet nodig hoor. Ik geef toe, de zon scheen niet – het regende zelfs – toen ik deze foto’s maakte, maar ook met een herfst- of winterzon kan een zonnebril zeker van pas komen. Hallo, ik verwacht nog wel op het terras te kunnen zitten tijdens de ‘nazomer’ aankomende dagen. Bovendien is een zonnebril sowieso super fijn wanneer je aan het rijden of fietsen bent. Excuses genoeg, toch?

Ik ben altijd een heldin in het stukmaken van zonnebrillen van een paar euro, omdat ik deze nonchalant in mijn tas gooi. Tsja, dan kun je verwachten dat zoiets niet lang meegaat. Mega blij toen ik deze Marc Jacobs zonnebril van Smartbuyglasses ontving. Een stevig montuur, lekker stylish en ik ben o-zo-verliefd op de blauwe kleur. Dus wanneer je een meisje met een hippe, blauwe zonnebril op het terras ziet: that’s right, it’s me! En denk je nu: oh, wat super slim! Dan moet je zeker even op hun webshop rondkijken, want ze hebben echt gigantisch veel leuke zonnebrillen.

Marc Jacobs zonnebril via Smartbuyglasses | ZARA gestreepte broek | Monki spijkerjas
Topshop zonnebril | Daniel Wellington horloge | Puma sneakers via Sooco 

Wat voor een outfit dragen jullie het liefst iedere dag?

Leave a Comment

(6) comments