Fotodagboek week 37

persoonlijk /

Nog meer herfstkleding shoppen, naar de bioscoop (American Made en Hitman’s Bodyguard) met mijn nieuwe Pathé Unlimited pas en gezellig uit eten om het weekend in te luiden. Het was weer een fijne week! Scroll snel naar beneden voor alle foto’s van mijn aankopen, lekker eten en nog meer.

Al heb ik nog geen zin in de kou, stiekem was ik wel blij toen ik mijn favoriete outfit van vorig jaar weer kon aantrekken. En dan nu: tijd om te shoppen!

Deze broek van H&M had ik al een tijdje op het oog. Helemaal blij toen ik hem in mijn maat zag hangen, maar ik vond ‘em helemaal niet mooi zitten. Ach, vijf minuten later zou ik die vijftig euro toch al gaan uitgeven…

… Bij Monki! Alles wat ik in het pashokje meenam, ging mee naar huis. Deze gestreepte glittertrui had ik al in de nieuwsbrief gezien en die moest ik hoe dan ook hebben.

Liefde op het eerste gezicht. Het stofje van deze jumpsuit voelt zo fijn aan en het ideale: je kunt dit pak zowel chique als casual combineren. Ik dacht zelfs: nou, die kerstoutfit heb ik alvast in de pocket. Mooie hakken aan, lippenstift op en klaar. Ook het spijkerjasje heb ik gekocht.

Ondanks dat ik Topshop wel vaak te duur vind, neem ik er toch altijd een kijkje. Bij de schoenenafdeling zag ik deze aaibare laarsjes voor maar 50 euro (in de uitverkoop), maar helaas heb ik te smalle voeten..

Ook deze sandalen vond ik zo tof, maar ja, ik heb ze voorlopig nog niet nodig. #halloherfst

Na máánden – maar voelt eerder als jaren – was het tijd voor mijn date met Mariëlle en Roya. We hebben een jaar samengewoond bij Westerpark en we willen vanaf nu proberen vaker samen te eten. Onze keukenprinses Roya had dit heerlijke maaltje gemaakt.

Groot feest, want ik heb weer een Pathé Unlimited aangevraagd! Maandagavond gingen Mariëlle en ik naar American Made. Een erg leuke film, maar we hebben vooral stuk gelegen om de man voor ons die heel de zaal liet lachen.

Nog nooit zoveel vervelende regenbuien meegemaakt als afgelopen week. Daarbij had ik ook nog nooit zoveel regenbogen op één dag gezien. Dat was dan wel weer leuk.

Workie workie. Tot en met januari ben ik bij Fonk (nee, niet de webshop of het tijdschrift) te vinden voor mijn stage. Lijkt het jullie leuk als ik binnenkort wat over mijn stageplek vertel?

Oh ja hoor. Nanne kan weer een geprinte broek aan haar broekencollectie toevoegen. Ik vraag me af of ik ooit nog een simpele skinny jeans zal kopen.

Och, wat heb ik toch weer een mooie bak cappuccino voor mezelf gemaakt. Zo dronk ik eerst vier keer per jaar een kop koffie, nu vrijwel dagelijks.

Vrijdag hadden Jazz en ik een gezellige dubbeldate met Niek en Kirsten bij het Spaanse restaurant Ñ in Den Haag. Sorry voor de über slechte kwaliteit, maar lekker was het zeker.

Fijne zondag! <3

Leave a Comment

(1) comment