Fotodagboek week 35 & 36

persoonlijk /

Goedemiddag lieve mensen. Hoe gaat het met jullie? Ik ben vooral aan het bijkomen dit weekend, want ik heb net mijn eerste week stage achter de rug. Ik heb het onwijs naar mijn zin, maar aan de lange werkdagen moet ik nog behoorlijk wennen. Mega frustrerend als je dan eindelijk kan uitslapen, maar je biologische wekker al om zeven uur afgaat. Alles went! Gelukkig.

Als Ben & Jerry’s bij Albert Heijn in de Bonus is, laat ik mij dat geen tweede keer zeggen. Geen zorgen, ik heb deze bak niet in één keer opgegeten. #caloriebom

Alhoewel ik echt een zomermens ben, loop ik het liefst iedere dag in een warme trui rond. Bij H&M paste ik deze trui, maar door mijn klunzigheid denk ik dat deze niet lang mooi blijft. Ook zorgt het licht van de paskamers op de Dam er ook niet bepaald voor dat ik superenthousiast was.

Wel kocht ik deze gestreepte trui bij & Other Stories. Die stond al langer op mijn verlanglijstje, maar telkens was mijn maat uitverkocht.

Al langere tijd wilde ik een flared broek met panterprint. Misschien vinden sommigen van jullie dit heel fout klinken, maar als je hem goed combineert, is er niks aan de hand vind ik.

Vriendinnetje Mariëlle weer terug van New York! Misschien minder leuk voor haar, maar wél voor mij. We koken graag samen, dus bij de eerste mogelijkheid maakten we Japanse ramen. En dronken we rode wijn.

Jazz en ik gingen naar de film Logan Lucky. Was wel oké, maar we waren niet heel enthousiast.

Jaaa, en dan eindelijk was het tijd voor mijn verjaardagscadeau van Jazz. We gingen namelijk naar een Harry Potter concert. Terwijl we de film keken, werd de muziek begeleid door het orkest. We voelden ons als een klein kind zo blij. Soms zat je zo erg in de film dat je voor een seconde vergat dat de muziek live was.

Afgelopen week kreeg ik dit Hydro Silk Bikini scheermesje van Wilkinson opgestuurd. Super handig, want deze heeft een scheermes én trimmer. Onder andere te koop bij Etos.

Omdat Jazz en ik inmiddels weer drie jaar samen zijn, besloten we een hapje te eten bij Cannibale Royale in de binnenstad. Ik hoorde hierover altijd zoveel positieve verhalen, maar toch kwam ik er nooit. Echt een aanrader!

Eigenlijk ben ik geen koffiefanaat, maar dat zal vanaf nu wel anders worden. Sinds vorige week loop ik stage, dus dat betekent vroeg opstaan. Op werk is er een heel fancy koffie-apparaat aanwezig en na een aantal korte cursussen kan ik nu mijn eigen cappuccino maken. Alleen nu nog even oefenen met leuke figuurtjes maken..

Iedere dag moet één iemand vers brood halen bij de bakker en donderdag was het mijn beurt. En blij dat ik was! Het is namelijk de bakker waar ik weleens heen ging toen ik hier nog om de hoek woonde.

Wat ik wel al meteen merk, is dat je goed moet plannen. Doordeweeks heb ik simpelweg geen tijd om even naar de drogist te gaan of om een cadeautje te halen. Gelukkig wilde een vriendin van mij een shampoobar van Lush en laten we nou net een filiaal op Amsterdam Centraal hebben. Perfect!

Sushidate met mijn zus! Oh oh, wat hebben we lopen vreten. Ook deden we een poging tot het kijken van The Mist, Friends From College en Gypsy, maar we vonden alle series een beetje tegenvallen.

Door mijn fulltime stage ben ik niet in staat om wekelijks een fotodagboek te creëren, omdat ik waarschijnlijk veel minder foto’s. heb En alleen maar plaatjes van mijn koffie en avondeten is ook niet heel interessant. Hopelijk begrijpen jullie dit. Wat ik verder vandaag nog ga doen? Ik ga straks even de stad in (poging doen tot herfstkleding inslaan 2.0) en koffie drinken met een vriendin. Fijne zondag! <3

Leave a Comment

(1) comment