Outfit: silver flowers

outfit /

Hoe vaak ik het ook probeer om meer jurken en rokken te dragen, val ik toch steeds terug op broeken. Skinny jeans draag ik nog maar zelden, maar met name broeken met wijde pijpen zijn helemaal mijn ding. Waar ik het liefst 24/7 in loop, zijn pantalons met een print. De broek die ik hier draag, is mijn nieuwste aanwinst. Alweer eventjes geleden gekocht in de uitverkoop bij ZARA. Top voor naar een festival, een chiquer diner, maar voor een dagje winkelen kan die net zo goed.

Met een geprinte broek ben je misschien sneller geneigd om een effen bovenstuk erboven te dragen. Ik heb hem zelf ook al gecombineerd met een zwart t-shirt en een okergele top, maar toch vond ik het een beetje saai. Het voelde niet bijzonder genoeg. Achterin mijn kledingkast vond ik opeens deze zilveren top terug die ik sinds mijn housewarming niet meer heb gedragen. Zilver en glitters kunnen een outfit misschien te snel too much maken, maar dat vond ik met deze broek totaal niet het geval. – Foto’s gemaakt door Fleur.

ZARA pantalon | tweedehands top | vanHaren sandalen | Daniel Wellington horloge

Wat vinden jullie van geprinte pantalons?

Leave a Comment

(5) comments