Outfit: bloom baby bloom

outfit /

O ja zeker. Ik heb weer een fijne blouse weten te scoren. Deze gebloemde top met – het leukste detail van allemaal – flared mouwen kocht ik een tijdje geleden bij Make My Day in Nijmegen. De afgelopen tijd heb ik geleerd om niet meteen een item op het prijskaartje te beoordelen, want daar krijg ik later alleen maar spijt van. De mooiste items die ik in de winkel tegenkom, hebben eenmaal een duurder prijskaartje, maar dan weet ik zeker dat ik er veel plezier van zal hebben.

Dan kan ik wel een ‘oké’, ‘prima’, of ‘gaat er mee door’ shirt elders kopen voor de helft van de prijs, maar dan zal ik dit hooguit twee keer dragen. Erg zonde. Dan geef ik liever meteen meer uit, zodat ik iets aanschaf waar ik jarenlang plezier van heb. Yes jongens, dit is mijn huidige levensmotto wat betreft kleding. Kan een van jullie het in mij vinden? Please.

Make My Day gebloemde top | Levi’s spijkerbroek | Sacha schoenen | C&A tas | Daniel Wellington horloge

Oh, en toen was het alweer augustus! Gaan jullie deze maand nog op vakantie?

Leave a Comment

(4) comments