Fotodagboek week 31 & 32

persoonlijk /

Hallo lieve mensen. Lekker uitgeslapen? Ik heb vanochtend al het grootste deel van mijn koffer ingepakt, want morgen vertrek ik voor een kleine twee weken naar Malta met mijn vriend. Ah, deze zomer mag echt nog een eeuwigheid duren. Ik ben zo erg aan het genieten van alles. De ene middag ben ik in een hangmat te vinden en dan beleef ik mijn spannendste activiteit op het water ooit. Scroll snel naar benden voor alle foto’s!

Outfit foto’s maken met Fleur in Amersfoort.

Fleur en ik hadden het leuke idee om sushi te gaan bestellen. We bestelden maar liefst 72(!) stuks, want een klein deel hiervan kregen we zelfs gratis erbij. O-zo-heerlijk.

Normaal ben ik altijd op vakantie tijdens de Amsterdam Gay Pride, maar dit keer was ik eens in Nederland te vinden. Samen met Martine gingen we een kijkje nemen. Ook al zagen we niet heel veel (deze foto is gemaakt toen de Pride al was afgelopen), de sfeer was echt superleuk.

Het hele weekend met Martine was zo heerlijk spontaan. Na afloop van de Pride gingen we bij de beste Thai van Nederland eten: Bird Thai op de Zeedijk. Na het eten gingen we theetjes drinken bij de Tolhuistuin en daarna hebben we nog een wijntje gedronken bij M’adam.

Ik had een week lang de auto van Jazz tot mijn beschikking (héérlijk), dus daar heb ik natuurlijk wel gebruik van gemaakt. Zondag reden we naar Laren en daar stonden zomaar 150 oldtimers op een parkeerterrein.

Dit was zonder enige twijfel onze favoriet. <3

Nu ik er toch was, moest ik natuurlijk wel even poseren… Niet mijn meest charmante foto, maar ach.

Daarna zijn we nog naar IKEA gegaan. We hebben verder niks behalve eten gekocht, maar deze rieten stoel vind ik stiekem heel erg leuk. Nog even over nadenken..!

Een beetje zonlicht in huis en je hebt opeens een heel fotogeniek ontbijtje.

Vriendin, huisgenoot en collega (nog net geen familie) Yara moet ik helaas een half jaartje gaan missen, dus we besloten samen nog een volle dag opstap te gaan. We begonnen met een cappuccino op het zonnige terras van de Ysbreeker in Oost.

Onze tour door Amsterdam deden we op deze NS-fietsen. Die dingen fietsen echt heerlijk trouwens. Ik heb ook gewoon mijn eigen fiets, maar helaas ontdekte ik een vrij diepe scheur in mijn band, dus daar durfde ik niet meer op te fietsen.

In het centrum haalden we een lekker broodje bij De Laatste Kruimel en dat aten we op aan het water.

Vervolgens fietsten we naar het station om daar de pont te pakken. Voor onze blogs mochten we namelijk een taartje komen eten bij Hangar Amsterdam. Echt een top plek, maar hier kun je er alles over lezen.

Het restaurant van binnen.

Een ik-geniet-van-deze-hangmat foto kan natuurlijk niet ontbreken.

Mijn favoriete sandalen zijn kapot gegaan, dus ik moest heel snel nieuwe schoenen scoren voor Malta. Jazz had ook een nieuw paar nodig, dus samen gingen we schoenen shoppen in Rotterdam.

Uit eten met Jazz, schoonouders en nog meer gezelschap bij De Resident in Den Haag.

Donderdag stond er iets leuks op de planning, want ik ging samen met MissPublicity en een tiental bloggers een boottocht maken over de grachten van Amsterdam. Ondertussen maakten we kennis met allerlei producten, zoals Wilkinson, Yogi en Ter Marsch & Co.

Een grote verrassing toen we opeens hamburgers van Ter Marsch & Co kregen. Fan-tas-tisch lekker! Helaas ben ik goed in knoeien en daarom zat mijn gloednieuwe broek meteen onder de vetspetters.

Ahhh kunnen we deze dag alsjeblieft herhalen? Vrijdag ging ik voor mijn verjaardag met Yara en Chantal een dag naar Hartbeach in Scheveningen. We begonnen met een stevige lunch, want die hadden we zeker nodig.

We gingen namelijk suppen! Echt, ik kan het iedereen aanraden, het was zo leuk. Oké, we hadden helaas niet de perfecte dag uitgekozen, want er waren best heftige golven, waardoor staan op je supboard als amateur niet echt een mogelijkheid was. Op je hurken zitten, was zelfs lastig. Maar ach, heerlijk om weer in de zee te zijn.

Ik maakte deze portbello’s klaar, waarvan het recept snel op mijn blog te vinden is.

Nu ga ik verder met mijn koffer inpakken, want morgen ga ik met mijn vriend naar Malta op vakantie. Ik kijk er al maanden naar uit, dus ik kan niet meer wachten! Fijne zondag. <3

Leave a Comment

(2) comments