Outfit: matchy flowers

outfit /

Het ultieme zomergevoel. Struinend door de smalle straatjes in het zuiden van Europa met een smeltend ijsje in je hand en een warme bruis op de huid. De zomermaanden zijn voor mij de fijnste maanden die er zijn. Het hele jaar kijk je uit naar die ene vakantie die al eeuwigheid geleden is geboekt. In gedachten lig ik al met mijn vriend op Malta te bakken en laat hij mij alle plekjes van zijn tweede thuis zien. Twee weekjes relaxen. Niks moet, alles mag. Nog een maandje geduld, maar dat is het wachten meer dan waard.

Weer of geen weer, ondertussen geniet ik van mijn vrije tijd hier in Nederland. Het terras op zodra het zonnetje schijnt, oneindig veel Netflix kijken en laat op de avond nog wat lekkers via Thuisbezorgd bestellen. Soms weet ik alleen echt niet wat ik met het wisselvallige weer moet dragen. De ene keer is er een felle zon en dan weer een flink wolkendek. Met een hevige regenbui in het verschiet wilde ik toch dit jurkje aan. Ik wilde natuurlijk wel mijn soort van bruine benen – met dank aan Sevilla – laten zien. ;) Foto’s gemaakt door Fleur.

ZARA jurk | Van Haren sandalen | Daniel Wellington horloge | My Unique Style choker

Fijn weekend! X

Leave a Comment

(5) comments