Fotodagboek week 27 & 28

persoonlijk /

Vrijdag, een ongewone dag om mijn fotodagboek online te zetten, maar hiervoor heb ik een goede reden. Vandaag ga ik namelijk voor een aantal dagen naar Sevilla. Yes! Na het weekend kan ik een heleboel tropische foto’s met jullie delen. Verder is het even wat rustiger op mijn blog, maar ik ben enorm van mijn zomervakantie aan het genieten en ik gebruik daardoor ook minder mijn laptop. Ik hoop dat jullie dat een beetje begrijpen. Kijk snel verder voor alle foto’s van de afgelopen anderhalve week.

Bloemenbroek bij ZARA

Deze broek van ZARA stond heel erg lang op mijn verlanglijst, maar wat een grap toen ik em dan eindelijk ging passen. Wel kocht ik een andere pantalon en deze zal ik later in een outfit post aan jullie laten zien.

Lunchen bij Subway met vriendin Sophie

Sophie en ik wilden in eerste instantie naar het strand, maar het werd helaas geen lekker weer. In plaats daarvan hebben we bijzonder lang in de Subway gezeten en gekletst. Ach, gezelligheid kent geen tijd.

Fotodagboek: shoppen bij Levi's

Een dag naar Den Bosch met Chantal en Yara. Sinds New York wil ik eigenlijk al een Levi’s spijkerbroek, maar ik vond ze toen veel te duur. Met de huidige uitverkoop zijn de prijzen een stuk aantrekkelijker en ja hoor, ik was meteen geslaagd.

Fotodagboek: shoppen bij Levi's

Over het shirtje twijfel ik nog steeds. What do you think? Ik heb hier overigens de gekochte broek aan, maar ik zal hem later nog een keer beter aan jullie laten zien.

Fotodagboek: broodje carpaccio eten

In de middag lunchen bij een leuk tentje ergens in de Korte Putstraat. Broodje carpaccio is the best. 

Voordat we weer naar huis gingen, deden we nog een drankje bij Bottles & Bites.

Bananenpannenkoekjes eten voor lunch

Sinds een tijdje ben ik echt een pro in het maken van bananenpannenkoekjes. Anyone hungry? 

Het was lekker weer, dus Jazz en ik gingen de stad in. Bij Bijenkorf werden we allebei verliefd op deze Ray-Ban zonnebril, maar er hangt wel een pittig prijskaartje aan. Nog eventjes sparen..

Vrijdag stond er iets heel spontaans op de planning, want ik ging met Jazz en zijn vader mee naar North Sea Jazz in Rotterdam. Zij gaan er vaker heen, maar voor mij was het de eerste keer.

North Sea Jazz in Rotterdam

En leuk dat het was! Trombone Shorty was mijn grote favoriet. Er zat zoveel energie in ieder nummer. De hele zaal ging los.

North Sea Jazz in Rotterdam

<3 <3

North Sea Jazz in Rotterdam

We zaten al vroeg te wachten voor Typhoon, maar zijn optreden viel vies tegen, dus toen gingen we naar Usher die kort daarvoor was begonnen. Helaas speelde hij – samen met The Roots – geen bekende nummers, maar toch wel leuk om hem live te horen zingen.

Zondag ging ik heel spontaan met Fleur naar Georgie’s Wundergarten. We zijn samen ook naar de wintereditie geweest en dit festival was ook weer goed geslaagd!

De volgende dag ging ik weer eens bijkletsen met Tessa. Na een rondje door de stad te hebben gelopen, gingen we een taartje eten bij De Drie Graefjes.

Bij Forever21 zag ik deze fluwelen schoentjes. Ze leken perfect te zitten, maar door mijn smalle voeten durfde ik ze nog niet mee te nemen. Hierdoor heb ik namelijk al twee miskopen gedaan.

Ohhh ik vind ze echt zo leuk. Wie weet is het drie keer scheepsrecht en pas ik deze instappers wel.

Tassen bij Mango

Bij Mango zag ik dit te schattige tasje. Ik heb me nog eventjes ingehouden, want ik hoop stiekem dat ik goed slaag in Spanje dit weekend. Daar zijn alle Spaanse modeketens natuurlijk een stukje goedkoper.

Fijn weekend iedereen! Gaan jullie nog iets leuks doen?

Leave a Comment

(5) comments

  1. Wat een leuke weken weer, supertof dat je naar North Sea Jazz bent geweest! Zomervakantie is zo heerlijk, ook dat je dan lekker kunt afspreken en dagjes naar een stad kunt. Veel plezier in Sevilla dit weekend, ik ben benieuwd of je goed slaagt! Malou x