Fotodagboek week 25

persoonlijk /

De allerlaatste deadlines, een dag op pad met Mercedes-Benz, mijn 23e verjaardag vieren en de zomervakantie inluiden. Ik heb zo’n leuke week achter de rug en ik geniet nog steeds na. Ik heb een heleboel foto’s voor jullie in petto, dus scroll maar snel naar beneden.

Maandag had ik mijn eindpresentatie bij Amsterdam ArenA. Ook kregen we nog een korte rondleiding. Stiekem wel heel leuk om een leeg stadion te mogen bewonderen.

Na de presentatie ging ik nog even snel door naar Mediamarkt, want ik wilde al een tijdje een krultang kopen. Op Twitter kreeg ik goede tips en uiteindelijk kocht ik er eentje van Remington. Ik moet nog wel flink oefenen, maar ik ben al heel blij met het eerste resultaat.

Woensdag stond er een dag op de planning waar ik al heel lang naar uitkeek. Ik mocht namelijk een dag op pad met deze prachtige Mercedes-Benz.

Over deze dag komt aankomende week een uitgebreid verslag online, maar oh, wat was het leuk. De dag begonnen Chantal en ik met een heerlijke cappuccino in Alkmaar.

Ahhh mijn favoriete film van vroeger! <3

Een vrolijke selfie voordat we ons waagden aan de gigantische klim (lees: met 30 graden) achter ons.

In de avond ging ik heel spontaan een wijntje drinken bij Café de Jaren. Het koelde niet verder af dan 22 graden. Ik hou echt van zulke zwoele zomeravonden.

Donderdag moest ik nog flink aan mijn laatste deadline zitten, maar in de middag ging ik de stad in om een verjaardagsoutfit te scoren.

Bij ZARA (ja ik sta hier in het pashokje van River Island) kocht ik als eerste deze mooierd in de uitverkoop. Uiteindelijk heb ik 3(!) jurken gekocht. Zo goed ben ik nog nooit geslaagd.

Om 12 uur was ik jarig en dat vierde ik met lieverds Chantal en Yara bij onze favo plek Madam.

Heel veel liefde <3

Dit had ik zoooo niet verwacht. Opeens werd ik verrast met champagne en vuurwerk! Ik voelde me helemaal jarig.

Ohhh en toen werd ik ’s ochtends nog meer verrast, want ik kreeg dit geweldige ontbijt op bed. Zo lief en het was zo lekker allemaal. Uit het kaarsje kwam zelfs het verjaardagsdeuntje.

In de ochtend kwamen mijn ouders en ik werd verwend met heel veel leuke en bijzondere cadeaus. Daarna gingen we heerlijk ergens lunchen. Ik uiteraard met een broodje carpaccio.

Zulke verjaardagsfotootjes horen er natuurlijk ook bij.

Later in de middag sprak ik met Martine af en we doken meteen even de stad in. Ik zag dit prachtige rokje bij Topshop hangen, maar ik ga er nog even over nadenken…

’s Avonds gingen we wijn drinken en (truffel!)pizza eten bij La Lotta in Oost.

Kijk nou hoe geweldig lekker deze pizza’s eruitzien!!! Ze gingen tot de laatste kruimel op.

En mijn verjaardagsoutfit 2.0. Het jurkje is van Primark.

Nog meer liefde! <3

Ik heb gewoon zomervakantie! Jullie ook bijna? Ik moet nog wel even alle resultaten van mijn opdrachten afwachten, maar voor nu kan ik non-stop leuke dingen doen. Zoveel zin in! Fijne zondag iedereen.

Leave a Comment

(1) comment

  1. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik vind beide verjaardagsoutfits echt heel leuk, wat een prachtig jurkje van Primark ook! Superleuk dat je werd verrast met champagne en vuurwerk. En die pizza’s zien er zo goed uit! Inderdaad echt een heerlijke week, ik ben benieuwd naar je Mercedes Benz ervaring. Malou x