Fotodagboek week 21 & 22

persoonlijk /

Juni: de maand van mijn verjaardag, het begin van de zomervakantie en nog meer leuke dagen in het verschiet. Ik heb er zo’n zin in! We hebben al een aantal tropische dagen achter de rug en daar heb ik dan ook maximaal van genoten. Terrassen hier, uiteten daar en een dag naar het Scheveningse strand. Zo heerlijk! Scroll snel naar beneden voor alle foto’s van de afgelopen twee weken.

Genieten van een limonade Virgin Josefine met Jazz bij Lola Bar & Kitchen in Rotterdam. Zo fijn om weer te kunnen terrassen.

Ohhh wat ben ik blij. In New York ontdekte ik deze goddelijke smaak van Ben & Jerry’s. Ik was bang dat ze deze niet in Nederland zouden verkopen, maar tóch wel. Happy me. 

Gezellig uiteten in het warme zonnetje met Jazz en schoonmoeders. Dit zou ik echt iedere dag kunnen eten.

Ik schaam me bijna hoeveel pizza ik de laatste tijd op heb. Ik vind het gewoon veel te lekker.

De week beginnen met een vitaminebommetje. Wat is jouw favoriete smoothierecept? Ik kan nog wel wat inspiratie gebruiken namelijk, haha.

Ook heb ik voor de eerste keer dit jaar heerlijk in de achtertuin gegeten. We maakten couscous met mozzarella, tomaat, gedroogde abrikozen, basilicum en komkommer. Echt een top receptje wanneer je geen inspiratie hebt met het warme weer.

Woensdag ging ik een dagje hotspotten met Yara in Scheveningen. En kijk wat een rust op de achtergrond!!

Een van de drie strandtenten die ik heb gefotografeerd: The Fat Mermaid. Later meer hierover!

Fijne plaatjes. Ik krijg er meteen zo’n vakantiegevoel van.

En nog meer fijne plaatjes. <3

Deze zomer wil ik echt een keer gaan suppen en surfen. Wie doet er met mij mee?!

Zon + strand = een gelukkige Nanne.

Cheers to the freakin’ summer. Nog maar drie weekjes en ik heb alweer zomervakantie!

Donderdagavond ging ik met m’n huisgenoten terrassen in Amsterdam-Noord. De eerste stop was de Tolhuistuin waar ik genoot van mijn favoriete biertje: een IJwitje.

De rest van de avond genoten we van het geweldige uitzicht vanaf de A’DAM Toren.

We kwamen op het juiste moment, want we hadden het gouden uurtje te pakken. Een en al liefde. <3

Waarschuwing: ik hoop dat jullie geen hoogtevrees hebben!

Uiteraard moest er ook nog even een fotootje worden gemaakt voor mijn Instagram. Jurkje is van Closet Londen en de laarsjes van Sacha.

Fijne zondag iedereen! Wat zijn jullie plannen voor vandaag?

Leave a Comment

(4) comments

  1. Wat zie je er toch telkens leuk uit! In Scheveningen maar ook in Amsterdam, wauw. Deze weken klinken heerlijk met je hotspotjacht, drankjes doen en lekker uiteten. Heerlijk toch? Je moet gewoon optimaal genieten van dit weer! Malou x

  2. Wooooh je jumpsuit die je in Scheveningen droeg is echt geweldig! Ik weet niet of je ‘m al eerder op je blog genoemd hebt, maar waar is ie van?

    Liefs