Outfit: pinky mood

outfit /

Terwijl ik dit typ, schijnt de avondzon heerlijk op mijn gezicht. Ik kan nog nauwelijks geloven dat het nu écht zomer is in Nederland. Vorige week had ik nog een dikke trui aan en nu loop ik in mijn meest luchtige jurkjes rond. Ik hou ervan. Ik had mezelf als doel gesteld om gisteren een grote deadline van school af te ronden, zodat ik dit weekend optimaal van het zonnetje kan genieten. En het is me gelukt hoor! Ik heb mijn bikini en een fles zonnebrand al naast me liggen.

Mijn kledingrek is alleen nog niet bepaald op dit tropische weer ingesteld. De warme truien en vesten hangen nog aan mijn rek te pronken, terwijl de zomerse items nog in de donkerste hoeken van mijn kledingkast liggen. Toen ik naar mijn luchtige kleding aan het zoeken was, kwam ik wel weer wat kleding tegen die ik sinds mijn verhuizing niet meer had gezien, waaronder deze vintage Levi’s shorts met streepjes. Die ging natuurlijk meteen aan. Ik combineerde ‘em met mijn nieuwe roze top en een paar witte gympen. Wel een geslaagde look, toch?!

ZARA top | Levi’s vintage shorts | Maruti sneakers via Nelson Daniel Wellington horloge

Hallo fijn weekend, ik heb zin in je! Hebben jullie nog iets leuks op de planning staan? X

Leave a Comment

(6) comments

  1. Dat heb ik dus ook; ik heb nog geen geschikte tops voor dit warme weer :). Ik ben dus ook nog druk op zoek naar leuke items. Je top is lekker zomers, staat goed bij je shorts!

  2. Suuuper leuke outfit!
    Hou van roze! Ik kan zelf ook niet echt geloven dat het zulk mooi weer is in Nederland, i love it! Kan ik zo toch nog met een bruin kleurtje op vakantie :-)