New York shoplog

video /

Wanneer je naar New York op vakantie gaat, ga je uiteraard ook winkelen. Tot mijn grote verbazing heb ik helemaal geen kleding gescoord, maar ik ben wel met andere toffe items thuis gekomen. Met als hoogtepunt de Karen Millen sample sale waar ik samen met Mariëlle spontaan belandde. De vlog hierover volgt later! Voor nu veel kijkplezier en vergeten jullie niet te abonneren op mijn kanaal?

Wat staat er op dit moment bovenaan jouw wensenlijstje? 

Leave a Comment

(5) comments

  1. Omg wat een koopjes van de sale!
    Vooral de laarsjes <3
    En die deo heb ik vaker gezien op blogs enzo idd, maar dacht eigenlijk altijd dat het gesponsord werd haha, maar het is dus echt wel interessant! Zal er – mocht ik ooit weer naar Amerika gaan – eens op letten!

    1. Die deo is echt mijn redder in nood! Je hebt ook Nederlandse webshops waar je ze kan bestellen (wel iets duurder dan natuurlijk) dus dat is wel chillie #geensponsor #echtemening