Fotodagboek week 20

persoonlijk /

Good morning sunshines. Lekker uitgeslapen? Hebben jullie ook van het zonnige, maar vooral zomerse weer kunnen genieten afgelopen week? Ik ben zo blij dat de rokjesdagen eindelijk zijn begonnen, want ja, dat heeft eventjes geduurd. Zon betekent in mijn geval strand, want ik was bij Zandvoort aan Zee te vinden. Heer-lijk. Scroll snel naar beneden voor alle foto’s.

Ik was alweer veel te lang geleden voor het laatst naar de markt geweest, maar nu weet ik weer waarom ik het zo relaxt vind: dit alles was slechts 4 euro. En ja, dat zijn vijf(!) avocado’s.

Hey! Doen jullie al mee aan de Daniel Wellington winactie?

Dit vind ik op de een of andere manier een hele toffe foto geworden. Even snel vanuit de trein geschoten.

Woensdagochtend was ik al rond 9 uur ’s ochtends op het strand van Zandvoort te vinden. Wat een rust, heerlijk.

We ploften neer op een zonovergoten terras en genoten van dit heerlijke ontbijtje.

En zo’n foto moet je natuurlijk even maken als blogger… #sorrynotsorry

Héérlijk zulke outfits. Ik ben helemaal klaar met de lange broeken en truien.

Helaas konden Yara en ik niet heel dag op het strand van Zandvoort blijven, want in de middag moesten we bij EYE Filmmuseum werken. Gezellig saampjes.

Dineren in een van de bioscoopzalen. Helemaal prima.

Vrijdag had ik een date met lieve Martine in Den Haag.

We gingen naar Museum Voorlinden in Wassenaar. Hallo XXL mensen!

Tsja, verschil moet er wezen. Opa had zélfs haren op zijn grote teen.

Dit zwembad vonden wij toch wel het hoogtepunt van het hele museum. Leuke foto’s gegarandeerd!

Mini me :-)

Bij ZARA spotte ik deze pyjama-achtige blouse en ik vind hem echt prachtig, maar wel vijftig euro. What to do?

Hopelijk is jullie weekend wat spannender dan die van mij, want ik kijk letterlijk non-stop naar mijn laptopscherm. Ik heb over een maandje alweer zomervakantie, maar betekent ook veel deadlines! Fijne zondag iedereen <3

Leave a Comment

(5) comments

  1. Zo jammer altijd als je een kledingstuk tegenkomt dat zo duur is! Als ik jou was, zou ik het voor nu laten hangen, en als je er over een week nog aan denkt: tja, dan zou ik hem gewoon kopen, haha! :)

  2. Ik snapte tot voorheen nooit precies hoe het zat met die XXL mensen, haha. Dacht altijd dat het een soort bewerking was. Maar heerlijk weekje! X