Fotodagboek week 17 & 18

persoonlijk /

Everything is awesome! Ik keek afgelopen weekend The Lego Movie en sindsdien krijg ik het liedje gewoon niet meer uit mijn hoofd. Echt een leuke film! Maar hoe is het met jullie lieve mensen? Hebben jullie een geslaagde Bevrijdingsdag gehad of moesten jullie gewoon aan het werk? Voor mij voelde deze dag eerder als vrijdag de dertiende, want ik had me toch een ongeluksdag: één uur vertraging met de trein, de brandweer tweemaal in huis en een gebroken SD-kaart. Wat een heerlijkheid. Genoeg gejammer voor nu, scroll snel naar beneden!

Liefde voor films kijken in het vliegtuig. De heenweg keek ik Lion en de terugweg Moana. Ik vond Moana eerlijk gezegd erg tegenvallen, een veel te hoog zanggehalte en het was niet echt mijn soort humor.

Oké dan, ze verkopen serieus Trump chocoladerepen op het vliegveld. No thanks.

Haartjes laten bijwerken bij de kapper en mijn moeder ging gezellig mee. Wát een charmante foto is dit toch.

Om de hoek van mijn kapper zit Lavinia Good Food en daar gingen we vervolgens lunchen en bijkletsen.

Diezelfde avond zag ik Jazz weer en we zouden eigenlijk gaan uiteten, alleen ik had nul komma nul honger door de jetlag. Ik had Jazz al opgehaald op Amsterdam Centraal, maar ik werd al misselijk als ik aan eten dacht. Toen hebben we de reservering maar geannuleerd en uiteindelijk thuis lekker sushi besteld.

Het weekend verliep ook anders dan gepland, want er hing opeens een sterke benzinegeur in huis die maar niet wegging. Ik heb zo ongeveer iedereen over de vloer gehad, inclusief de brandweer, maar zondagmiddag konden we eindelijk naar Rotterdam. Daar maakten we deze gevulde paprika’s.

Maandagochtend had ik een spontane koffiedate (chai latte!) met Martine en daarna doken we snel nog wat winkels in, waaronder Hutspot.

Volgens mij is deze winkel nog niet heel lang open in Rotterdam, maar oh, wat hebben ze toch veel mooie hebbedingen.

Wij – van huize Klunsjes – zijn allemaal erg onhandig, dus deze M&M’s moest ik natuurlijk mee naar huis nemen.

Gezellig koken met mijn huisgenootjes uit het kookboek dat ik in New York had gekocht. Een shoplog volgt nog!

Woensdag ging ik naar de bioscoop, maar ik was even vergeten dat er een belangrijke (Ajax – Lyon) wedstrijd gaande was.

We gingen naar Beauty and the Beast! Het hoge zanggehalte vond ik in het begin heel irritant, daardoor moest ik erg inkomen, maar uiteindelijk vond ik het een superleuke film.

Helaas bleef de benzinegeur lang hangen in huis en slapen in zo’n geur is helemaal niet fijn. Daarop besloot ik zoveel mogelijk ergens anders te slapen en in het weekend ging ik naar mijn ouders.

Wat een kluns ben ik. Terwijl ik mijn laptop in mijn tas stopte, duwde ik heel hard op het gedeelte waar mijn geheugenkaartje zat. *Krak*, zei die vervolgens. Wonder boven wonder kon ik nog bij de bestanden, dus deze had ik meteen op mijn harde schijf gezet.

Gisterenmiddag ging ik met mijn zus Den Bosch in. Het zonnetje scheen heerlijk, dus al snel zochten we een terras op en dronken we lekkere biertjes.

De dag sloten we af bij de sushitent Shintori. Alsof we weer terug in de tijd waren. Mijn favoriete sushi is altijd de crunchy, dus die bestelden we dan ook lekker vaak.

Vandaag ga ik weer flink bloggen, want ik moet nog een hoop artikelen over New York schrijven en straks zie ik Jazz weer. Gaan jullie nog iets leuks doen vandaag? Fijne zondag iedereen! <3

Leave a Comment

(4) comments