Video: AliExpress shoplog

video /

Hey hallo. De laatste ‘normale’ video – iets anders dan een vlog – is alweer bijna van twee jaar geleden. Oeps. Ik had in mijn vorige huis amper de ruimte om fatsoenlijk een video op te nemen, maar nu wel! Af en toe krijg ik een leuk idee voor een nieuwe video en vanaf nu kan ik ze gelukkig weer uitvoeren. Jippie! Waaronder deze AliExpress shoplog. Ik heb een heleboel besteld en in deze video laat ik alle aankopen zijn plus mijn ‘ervaring’. Er zitten toppers tussen, maar ook een paar flop producten. Vergeten jullie niet te abonneren op mijn kanaal? Veel kijkplezier!

Bestellen jullie ook weleens op AliExpress?

Leave a Comment

(6) comments

  1. HAHAHA omg Nan ik ga helemaal stuk bij dit filmpje, geweldig XD
    Dat zielige liedje bij dat stukje over je cameralens hahahaha. En je aankoop die stuk is. Eigenlijk al die ‘special effects’, te leuk!
    Dat hoesje is trouwens serieus wel handig, ik heb dat stiekem ook ‘echt nodig’.