Outfit: limoni a Milano

outfit, reizen /

En nu nog hopen dat de titel van deze blogpost correct Italiaans is. Milaan, wat was je leuk! Afgelopen weekend was ik in het zonnige Italië te vinden en oh, dat was echt genieten. Vrijdag was het maar liefst 22 graden en liep ik onverwachts in een dunne blouse rond. En we aten ijsjes als lunch. Later meer over dit stedentripje.

Met Kirsten als medereiziger weet ik dat de outfit foto’s er hoe dan ook komen. Ik kan nog wel eens lui zijn en denken ‘laat maar’, maar nee, met Kirsten krijg je hoe dan ook die foto’s. Ik kan haar ook wel mijn persoonlijke marketeer noemen. Tegelijkertijd spotten we dit leuke plekje in de wijk Brera. De achtergrond matcht zo heerlijk met mijn broek met citroenen.

Verder had ik non-stop rond mijn nieuwe suède sneakers van Puma aan. Normaal zou ik geen ongedragen schoenen mee op vakantie nemen, want dan krijg ik geheid blaren, maar deze schoenen voelen echt aan als kussentjes. Ik had geen één keer last van mijn voeten. Toen ik de schoenen met mega strik van Sooco ontving, kwam ik er pas achter dat er glitters op de plateauzolen zitten, zo’n leuk detail! Helemaal blij met mijn nieuwe schoentjes. Die gaan jullie beslist nog vaker terugzien op mijn blog.

Broke + Schön pantalon | Primark shirt en zonnebril | ZARA jasje | Puma suède sneakers via Sooco 

 

Fijne dinsdag! Wat vinden jullie van de Puma sneakers?

Leave a Comment

(8) comments

  1. Wat een leuke pantalon! Echt heel vrolijk is ‘ie ook :) Je sneakers vind ik heel leuk, ik wil zelf ook nog sneakers van Puma, maar dan creepers. Maar op dit moment staan er wel 3 totaal verschillende schoenen op m’n wishlist, en ik weet nog niet welke ik het leukst vind, dus of die creepers het worden weet ik niet! Ligt er ook een beetje aan welke ik tegenkom als ik weer ga winkelen.