Fotodagboek week 11

persoonlijk /

Hey lieve mensen. Het is weer zondag, dus dat betekent een nieuw fotodagboek op mijn blog. Afgelopen week was ik op Schiphol te vinden om een vriendin uit te zwaaien, maar ook was ik twee keer bij De Drie Graefjes en genoot ik op het terras van de warme lentezon. Scroll snel naar beneden voor alle foto’s.

Vroeger kochten wij altijd deze koekjes wanneer we in Italië op vakantie waren. Je raadt het al, maar in Milaan moest ik daarom deze koekjes als souvenir mee naar huis nemen.

Zondag voelde ik mij jetlagged – ik was heel erg moe van de terugreis – dus de rest van de middag plofte ik met mijn laptop op de bank neer. Mijn stoelgang ging niet zo lekker (thanks to pasta, pizza en focaccia), dus mijn moeder maakte allemaal lekkere sapjes voor mij. Ondertussen begon ik met het bewerken van alle foto’s.

Het lijkt wel of mijn grote vriend de lama mij langzamerhand begint te herkennen. Joe joe!

Van mijn favoriete horlogemerk Daniel Wellington ontving ik twee prachtige exemplaren. Binnenkort te zien op mijn blog.

Woensdag vertrok Mariëlle dan eindelijk naar New York voor vijf maanden. Om 7 uur ’s ochtends was ik op Schiphol om haar uit te zwaaien. Mega raar, maar gelukkig ga ik haar al over een maand opzoeken.

In de middag ging ik met Chantal en Yara de stad in. Chai latte drinken en taart eten bij De Drie Graefjes.

En daarna genoten we van een koud biertje op het terras.

Even casual poseren met Yara.

Zoveel liefde voor dit lenteweer. Ik geniet er extreem van. Helaas moet ik vanaf nu wel heel veel voor school doen. Dat is dan weer wat minder.

Donderdag had ik een lunchdate met Fleur en daarna doken we nog even de H&M in. Hoe geweldig leuk zijn deze theemokken?

Vrijdagochtend had ik een afspraak bij Kamer van Koophandel.

Volgens mij heeft iedere blogger of (hobby)fotograaf deze foto weleens gemaakt, maar het is ook gewoon een leuk plaatje.

Zo, dat was mijn weekje weer. Dit weekend ben ik gezellig met Jazz en vanavond hebben we een etentje met familie. Fijne zondag iedereen!

Leave a Comment

(5) comments

  1. Die koekjes haalden ik ook echt iedere vakantie in Italie met mijn ouders. Zo lekker! En mooi al je Amsterdam foto’s. Inderdaad die laatste, die heeft iedereen wel gemaakt haha :)

  2. Die koekjes zijn in België ook te koop! Ik koop ze altijd bij Carrefour, daar hebben ze voor zover ik weet 2 soorten : abracci en de andere naam ben ik vergeten maar het zijn bruine rondjes met sterretjes op
    Zo lekker!!

  3. Wat leuk dat je twee horloges van Daniel Wellington hebt mogen ontvangen! Dat is echt zo’n mooi merk :) Wel heel duur, maar dan heb je ook wat lijkt me. En gaaf dat je binnenkort je vriendin in New York gaat bezoeken!