Outfit: cozy sweater weather

outfit /

Goedemorgen lieve mensen. Hebben jullie een fijn weekend achter de rug? De mijne bestond uit lekker veel feesten, want het is nu natuurlijk carnaval in het zuiden van het land. Ik ging verkleed als een 80’s girl, maar ik zal de outfit in het fotodagboek van aankomende zondag uiteraard laten zien.

Oh oh de huidige collectie van ZARA is alles behalve goed voor mijn portemonnee. Iedere keer wanneer ik de winkel binnenloop, zie ik veel te veel leuks hangen. Ik probeer dan heel kritisch te zijn, maar vooralsnog eindig ik met twee items bij de kassa. Een van die aankopen is deze grijze trui. Het model zien we al enige tijd, maar de beige touwtjes geven de trui toch net een extra.

Verder heb ik – met oog op de lente en New York – nog een heel leuk spijkerrokje gekocht, een pantalon met tulpen en de meest warme trui ooit. Het is net een vloerkleed, maar geloof mij, na deze trui wil je niets anders meer. Trouwens! Ik verkoop momenteel een heleboel kleding voor kleine prijsjes op United Wardrobe.

ZARA trui | Monki jeans | Love Moschino tas | Robey Sportswear sneakers


Fijne maandag! X

Leave a Comment

(7) comments

  1. Wat een leuke trui ! Ziet er heerlijk comfi uit en staat ook gewoon tof. Ik kan de laatste tijd niet echt vaak meer dingen vinden bij de Zara, maar voor deze trui maak ik graag een uitzondering.