Mijn reisplannen voor 2017 en gekoppelde reisartikelen

persoonlijk, reizen /

Reizen. Heel veel reizen. In Europa, maar ook zal ik Amerika voor de tweede keer bezoeken. Ik heb al zoveel vakantiekriebels en mijn eerste reisje van het jaar komt al om de hoek kijken. Ondanks dat ik minder reis dan ik het liefst zou willen, kan ik reizen zeker als grootste hobby noteren. Het zijn de beste momenten om los te gaan met mijn fotocamera’s en om onvergetelijke herinneringen te creëren.  In dit artikel vertel ik meer over mijn geplande reizen voor dit jaar.

1. Milaan

Over precies drie weken zit ik met een pizza op schoot in het zonnige Italië. Samen met Kirsten – met wie ik eerder al naar Berlijn, Parijs en Tallinn ging – ga ik twee nachtjes naar Milaan. Het wordt een redelijk kort bezoekje, maar we hebben ongetwijfeld meer dan genoeg tijd om de mooiste plekken te ontdekken én lekker veel te eten. Kirsten is altijd een heldin in het zoeken naar (mega!) goedkope reisjes, dus ook dit jaar leggen we nog geen 100 euro neer voor het vliegticket en de accommodatie. We hebben ongeveer anderhalve dag om in Milaan te spenderen en hebben al veel leuks op Foursquare opgeslagen. Nu alleen nog een strakke planning maken. Of weet iemand al een restaurant met de állerbeste pizza’s van de stad?

2. New York 

Ooooh oh New York! Het duurt nog precies twee maanden, maar oh, ik kan niet meer wachten! Op Pinterest heb ik een tijdje terug al een moodboard gecreëerd waarin ik veel leuks heb opgeslagen: Instagram-waardige straten, koffietenten, de beste en tofste restaurants en natuurlijk oneindig veel bezienswaardigheden. Het voelt bijna alsof ik weer voor de eerste keer naar New York ga, terwijl ik hier vier jaar geleden nog was. Zoveel zin in!

3. Malta

Aan het eind van de zomer ga ik met mijn vriend naar Malta. Vorige zomer zijn we helaas niet samen op vakantie geweest, dus dat willen we deze vakantie even goed inhalen. We willen een reisje naar Malta boeken, want hier woont ook familie van hem. Ik ken het eiland enkel door Jazz zijn verhalen en wat foto’s, dus ik ben enorm benieuwd naar deze zomerse bestemming. Ik heb al veel op internet rondgekeken naar de meest voordelige vliegtickets en mooie accommodatie’s en ik heb al zoveel zin om de vakantie te gaan boeken. Zijn jullie ooit naar Malta geweest?

4. (Vierde keer) Londen

Mijn vriend gaat – als het goed is – stage lopen in Londen. Aan de ene kant jammer aangezien ik hem dan een tijdje moet missen, maar gelukkig ligt Londen om de hoek en daar ga ik natuurlijk van profiteren. De timing kan echt niet beter (nee, dit is geen sarcasme), want een paar dagen voor mijn verjaardag heb ik mijn laatste deadlines. Dit betekent dat ik met een gerust hart Jazz kan opzoeken én ook nog eens mijn verjaardag samen met hem in het buitenland kan vieren. Oh, wat heb ik daar nu al veel zin in. Als een droom die uitkomt.

Nu ik mijn plannen heb uitgetypt, krijg ik nog meer reiskriebels. Hebben jullie al een mooie reis in het verschiet staan?

Leave a Comment

(12) comments

    1. Heel gaaf dat je gaat interrailen, echt een onvergetelijke ervaring. Als je nog tips nodig hebt, laat maar weten! Oh, en iedere maand een stedenstrip, dat wil ik ook wel!

  1. Wauw, wat een leuke reisjes heb je in het vooruitzicht. Mijn vriend gaat binnenkort ook stage lopen, maar dan in Helsinki. Daar ga ik over 2 maanden dan ook even langs :) en van de zomer ga ik als het goed is nog een weekje naar Boedapest!

  2. Leuke reisjes heb je op de planning staan! En ik zit over precies 5 dagen – hopelijk met een pizza inderdaad, véél pizza’s – ook in Italië! Ik ga dan naar Rome voor 6 dagen :)