5 mode-items waarmee ik niet zonder kan

persoonlijk /

Momenteel heb ik weer zo’n periode waarin ik naar mijn kledingrek staar en denk: alles mag weg. Of ja, zo goed als alles. Veel winteritems heb ik al enige tijd, truien worden langzamerhand thuiskleding en veel spijkerbroeken liggen in het donkerste hoekje van mijn kledingkast en zien geen daglicht meer.

Mijn 5 favoriete mode-items

Gelukkig heb ik nog genoeg kleding waar ik heel blij mee ben, soms iets té heb ik het idee. Ik ben gek op mijn flared broeken en wijde pantalons en draag deze het liefste iedere dag. Daarnaast heb ik vijf specifieke items die ik al enige tijd heb en waar ik gewoon geen genoeg van kan krijgen. Je kunt ze eindeloos combineren en zijn voor het grootste deel misschien ook wel tijdloos.

Favoriete mode-items: tulpentrui van Topshop

Toen Topshop nog geen eigen winkel in Amsterdam had, maar wel de shop-in-shop bij Bijenkorf, kocht ik daar na lang wikken en wegen deze trui met tulpen. Vijftig euro voor een trui van Topshop vind ik veel geld en er zijn maanden als student waarin ik mijn geld dan beter kan besteden. Maar ik wist dat ik enorm spijt zou krijgen als ik de trui nu niet zou kopen en drie winters laters draag ik de trui nog steeds met veel liefde.

Mijn favoriete mode-items: tulpentrui

Favoriete mode-items: Love Moschino tas

Meestal heb ik een grote(re) tas bij me, omdat ik vaak rondloop met mijn fotocamera of laptop. Als dat niet het geval is, neem ik graag mijn geliefde Love Moschino tas mee. Deze tas maakt een comfortabele outfit net wat chiquer en ik verbaas me iedere keer weer hoeveel er wel niet in past. Een portemonnee, lippenstift, flesje water en sleutels is toch het minimale wat ik altijd meeneem.

Mijn favoriete mode-items: Love Moschino tas

Favoriete mode-items: Robey Sportswear sneakers

Op de een of andere manier ben ik altijd snel uitgekeken op mijn Nike’s, maar van witte sneakers kan ik geen genoeg krijgen. Wel heb ik onlangs een paar verkocht, want vier paar witte sneakers vond ik iets te enthousiast. Op dit moment zijn deze klittenband sneakers van Robey Sportswear mijn favoriet. Mega makkelijk om te combineren!

Mijn favoriete mode-items: witte sneakers

Favoriete mode-items: Rosefield horloge

Toen ik was geslaagd voor mijn eindexamen kreeg ik een horloge van Michael Kors. Ik was zo gek op dat ding dat ik er nog net niet mee ging slapen. Tot op de dag vandaag draag ik iedere dag een horloge om mijn pols, want ik wil snel de tijd kunnen lezen en anders voel ik me kaal. Momenteel is dit horloge van Rosefield mijn favoriet.

Mijn favoriete mode-items: zilveren horloge

Favoriete mode-items: & Other Stories enkellaarzen

Dat ik gek ben op de uitverkoop, is voor jullie inmiddels niks vreemds meer. Twee jaar geleden kocht ik met maar liefst zeventig procent korting deze leren enkellaarsjes bij & Other Stories. Ze zitten echt goddelijk en de zilveren rits aan de achterkant maakt de laars zo leuk vind ik.

Mijn favoriete zwarte enkellaarsjes

Heb jij ook mode-items waarmee jij niet meer zonder kan? 

Leave a Comment

(6) comments

  1. Wat een mooie items! Ik vind je mosschino tas echt heel erg pretty!
    En je laarsjes zijn ook echt een goed item voor in je kast, goed te combineren!
    Liefs,
    Evelien