Een regenjas dragen als mode-item. Zo draag je ‘m!

mode inspiratie, outfit /

Bij een regenjas denk je waarschijnlijk aan de praktische jassen die allesbehalve hip zijn. Reden genoeg voor veel mensen om dan maar natgeregend op de bestemming te arriveren. Of om simpelweg de auto te pakken. Maar joe, het is geen 2000 meer. Er zijn gewoon hippe en leuke regenjassen, zoals deze unisex regenjas van het merk Rains.

Regenjas van RAINS: zo combineer je een regenjas hip!

Unisex regenjas van modemerk Rains

Van de webshop Regenlaarsexpert ontving ik deze unisex regenjas van Rains. Deze voelt voor mij echt als de uitvinding van de eeuw. Zoals velen onder ons weigerde ik als tiener altijd om een regenpak aan te trekken, want dan werd je gegarandeerd nagekeken door je leeftijdsgenoten. Dan maar doorweekt op school aankomen. Nu wil ik niets liever dan deze regenjas aantrekken en aan iedereen laten zien.

Een matchende Rains rugzak voor mijn laptop

De regenjassen van Rains zijn inmiddels in vele verkrijgbaar, maar zelf ging ik voor een neutrale, blauwe kleur. Deze met een capuchon valt net over mijn billen, iets wat erg fijn is wanneer ik op een natgeregende fiets ga zitten. Matchend met de regenjas heb ik ook een Rains rugzak waarin ik altijd zonder zorgen mijn laptop en andere niet-waterproof spullen kan opbergen. Na twee jaar nog steeds mijn favoriete rugzak.

Regenjas van RAINS: zo combineer je een regenjas hip!  Regenjas van RAINS: zo combineer je een regenjas hip!

Regenjas van RAINS: zo combineer je een regenjas hip!

Zeg nou zelf: regenjassen worden steeds hipper vandaag de dag? 

Leave a Comment

(4) comments

  1. Hele toffe jas, en een vette locatie om foto’s te maken! Ik vind het leuk dat regenjassen steeds hipper worden, heb er zelf eentje van America Today!

  2. Hele toffe foto’s!
    En ja je jas, hoe cool?
    Hoe erg als we vroeger inderdaad zeurden als we de regenjas aan moesten.. Waarom hadden ze vroeger niet van dit soort regenjassen?! Haha.
    Liefs!