Outfit: velvet pants

outfit /

Outfit met velvet pants

En… zien jullie het? Een paar weken geleden heb ik heel spontaan een derde gaatje in mijn linkeroor laten schieten. Ik had het idee al langere tijd, maar veel verder dan dat kwam ik niet. Totdat ik samen met Fleur door Amersfoort liep en zij voor mij de knoop doorhakte. Een paar minuten later zat ik op het krukje bij Lucardi. Oh, ik heb er nog geen seconde spijt van gehad! Het lijkt me zo leuk om verschillende oorbelletjes te combineren.

In deze outfit heb ik weer een ‘uitverkoopparel’ aan, namelijk deze fluwelen broek van ZARA. De broek was alleen veel te lang (lees: ruim 10 centimeter) voor mijn korte benen, maar gelukkig had ik hiervoor weer mijn creatieve moeder. Hij zit zo lekker ook. Alsof ik mijn pyjamabroek draag, maar dan modieus. Ugh, tijdens het bewerken van de foto’s zag ik pas dat mijn tas doodleuk op íedere foto openstaat. Dat was niet helemaal de bedoeling, maar wel zonde om ze om deze reden niet te gebruiken.

Primark trui en jas | ZARA fluwelen broek | & Other Stories laarzen | Love Moschino tas via Duifhuizen 

Outfit met velvet pants

Outfit met velvet pants

Houden jullie de koude winterdagen een beetje vol? Ontdek mijn eerdere outfits voor winterse inspiratie. 

Leave a Comment

(7) comments

  1. Wat gaaf dat je een derde gaatje hebt! Ik wil heel graag m’n tweede gaatjes, maar de eerste keer deed het al veel pijn dus ik denk dat het er nooit van gaat komen, haha! Toen durfde ik eerst niet, maar m’n zus zei dat je bijna niks voelde. Maar bij mij deed het dus wel pijn. Maar als het pijnloos kon? Ja graag :P