Outfit: Rosefield watch

outfit /

De uitverkoop en ik zijn momenteel weer beste vriendjes, want intussen heb ik al een aantal toffe items weten te scoren. Zo kocht ik onder andere deze fijne broek bij H&M voor nog maar een tientje. Hey, dat zijn nog eens koopjes! Uiteraard ging de broek de volgende dag meteen aan, want ik had een outfit-foto’s-maken-date met Roos. Ik combineerde ‘m met een coltrui – want het is nog steeds freezing buiten – en mijn witte sneakers.

Jullie zagen ‘m al in mijn vorige outfit post, máár ik heb een nieuw horloge van Rosefield. Love it! Ik heb deze onlangs van Brandfield ontvangen en sindsdien heb ik hem iedere dag om. Ik zag ze eerder al op andere blogs voorbijkomen en nu ben ik de trotse eigenaar van mijn eerste exemplaar, een zilveren. Ik vind ‘m extra mooi, omdat het horlogebandje ook zilver is. Deze kun je trouwens makkelijk verstellen, wat ik super chill vind. Als ik een dikke(re) trui aan heb, vind ik het fijn als ik mijn horloge eroverheen kan dragen.

Urban Outfitters coltrui | H&M broek | Robey Sportswear sneakers | Rosefield horloge via Brandfield 

Wat is jouw favoriete horlogemerk?

Leave a Comment

(9) comments

  1. Ik vind je outfit ZO TOF! Je broek vind ik echt heel gaaf en staat ook mooi met je truitje :) Ik vroeg me laatst trouwens af of het raar is om je horloge om de mouw van je trui te dragen (dat deed ik dus nooit maar nu heb ik eindelijk een trui met lekker lange mouwen) maar bij jou staat het ook niet raar eigenlijk. Eerljk gezegd vind ik het juist leuk staan :) Inmiddels heb ik m’n horloge dus weer óver m’n mouw gedaan in plaats van eronder, haha.

    1. Net zei dus iemand iets over m’n horloge over m’n mouw, en toen liet ik dit artikel zien. En een vriendin vroeg of ik hetzelfde truitje als jij aanhad, wat klopte, terwijl ik het helemaal niet doorhad, haha! Ik heb ‘m in het roze (echt zo’n nude kleur :P dus niet knalroze ofzo)