Outfit: denim jurk

outfit /

Gelukkig nieuwjaar lieve mensen! Hebben jullie een geslaagd Oud en Nieuw gehad? Ik was – en ben nog steeds – in Antwerpen met vrienden en dat was super gezellig. We verblijven echt in de mooiste Airbnb ooit, een witte loft met heel veel grote ramen. Jazz en ik zien ons hier al helemaal wonen. Ik gebruikte deze prachtige, lichte ruimte natuurlijk gelijk om wat outfit foto’s te maken, zeker nu het buiten ijskoud is.

In de outfit van vandaag heb ik een tuniek van Didi aan die ik onlangs heb ontvangen. Didi is een winkel waar ik eerlijk gezegd nooit winkel, maar waarom weet ik eigenlijk niet. De gemiddeld leeftijd van de doelgroep ligt misschien wat hoger, maar ik zag op de webshop zeker leuke items voorbijkomen, waaronder deze denim jurk. Ik vind het superleuk dat het model net wat langer is en de rafels aan de onderkant geven de tuniek een stoere twist. En met het riempje breng ik net nog wat meer model aan de jurk. I like!

Didi tuniekSacha schoenen | Stradivarius riem | Rosefield horloge via Brandfield 

Fijne maandag! Gaan jullie nog iets leuks doen vandaag?

Leave a Comment

(14) comments