Outfit: gebloemde pantalon

outfit /

outfit-fashiable-in-delft

Herinneren jullie je nog het verhaal van mijn broek die in de kettingkast vast kwam te zitten? Nou, dat was deze broek dus. Ik was wel een beetje verdrietig, want mijn nieuwe broek was behoorlijk geruïneerd. Gelukkig is mijn moeder super creatief en ze heeft hem op wonderbaarlijke wijze weten te repareren. Door de voering van een broekzak door een ander stofje te vervangen, kon ze de gesneuvelde broekspijp maken. Perfect!

Onder deze broek heb ik nog een panty aan, anders is het toch wel erg koud, brr. Op deze manier kan ik mijn zomerse kleding ook in de winter blijven dragen. Mijn zwarte coltrui van Mango is nu al een van mijn favoriete winteritems. Zwart past overal bij en ja, een colletje is gewoon lekker warm. Een simpele, maar fijne outfit.

Mango coltrui | Costes gebloemde pantalon | Sacha schoenen | NYX lip cream – Cannes

outfit-delft-fashiable

outfit-fashiable-delft  outfit-in-delft-fashiable

Zijn jullie ook zo gek op coltruien?

Leave a Comment

(5) comments