My Jewellery kettinkjes + winactie! [gesloten]

mode inspiratie, winactie /

Zolang als ik mij kan herinneren, ben ik dol op sieraden. Op mijn elfde liet ik gaatjes schieten en ik verzamelde zoveel mogelijk armbanden, kettinkjes en oorbellen als ik maar kon. Hoe meer, hoe beter. Een paar jaar geleden waren de grote, opvallende kettingen nog hét ding en anno 2016 zien we veel minimalistisch kettinkjes. Van My Jewellery ontving ik een aantal super leuke kettinkjes.

My Jewellery sieraden

Mijn liefde voor chokers is eigenlijk pas sinds korte tijd ontstaan. Ik wist nooit of het me nou stond, maar het is gewoon een kwestie van wennen en ze staan juist heel leuk met andere kettinkjes. Kleine, zilveren kettinkjes draag ik al jaren en die staan letterlijk bij iedere outfit mooi vind ik. De bovenstaande met het kleine wolkje is echt een favoriet van me geworden.

Jullie zagen het al in de titel van het artikel staan, want ik heb leuk nieuws! Ik mag namelijk één van jullie verblijden met een cadeaubon ter waarde van maar liefst 50 euro. Super gaaf, toch?! Hiervan kun je niet alleen kettingen en andere sieraden uitkiezen, maar ook een mooi horloge, hippe kleding of schoenen.

Wat moet je doen om kans te maken op een My Jewellery cadeaubon t.w.v. 50 euro?

  • Like My Jewellery op Facebook
  • Like Fashiable op Facebook
  • Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet!

My Jewellery sieraden

My Jewellery sieraden

De My Jewellery winactie loopt tot en met maandag 10 oktober. De winnaar krijgt tegen die tijd vanzelf bericht. Zijn jullie ook zo gek op kettinkjes? 

Leave a Comment

(16) comments

  1. Jaaa wat een leuke winactie! Die ketting met het wolkje vind ik zo schattig, zou die meteen in mijn winkelmandje gooien als ik won (en anders nog even wachten tot mijn verjaardag… ;-)) Ik had beide pagina’s al tussen mijn likes staan op fb, dus ik doe mee! Liefs!

  2. Wat een ontzettend mooie sieraden! Ik heb vroeger een blog gehad die the-jewelry-girl heette. Deze winactie kan im dus zeker niet voorbij laten gaan. Ik doe mee!