Outfit: the streets of Antwerp

outfit /

fashiable-antwerpen-outfit

Met een fijn gevoel kijk ik terug op afgelopen weekend. Ik was hier samen met mijn vriend om ons 2-jarig jubileum te vieren. We hebben veel gezien, veel gegeten en van het zomerse weer genoten. Op deze foto’s heb ik nogal een herfstachtige outfit aan, maar al snel bleek deze outfit veel te warm. Gelukkig had ik nog drie zomerse jurkjes meegenomen, want hé, september gunt ons heel lief een paar tropische dagen. We gingen maar één nachtje weg trouwens, maar je kan nooit genoeg kleding meenemen, toch?!

ZARA top | Monki jeans | Robey Casuals sneakers | Bristol rugzak | rommelmarkt ketting

fashiable-outfit-antwerpen-1

fashiable-antwerpen-outfit-1

fashiable-outfit-antwerpen

fashiable-outfit-antwerpen

Over een paar uurtjes zit ik in de kappersstoel, want mijn haar is ernstig toe aan een kappersbeurt. Mijn laatste knipbeurt was in februari en dat is ook wel te zien. Er gaat een flink stuk af en ook gaat er weer een kleurtje in. Fijne dag iedereen!

Leave a Comment

(7) comments

  1. Wat leuk dat je in Antwerpen was! Lijkt mij zo’n fijne stad.
    En gefeliciteerd met jullie jubileum! Altijd leuk om een nachtje weg te gaan.
    Ik neem ook altijd extra kleding mee, voor het geval dat. ;)

    Liefs,
    Evelien