Mijn nieuwe Crosley platenspeler!

new /

Crosley platenspeler

Het is alweer twee maanden geleden dat ik jarig was, maar ik moet nog steeds het verjaardagscadeau laten zien dat ik van Jazz heb gekregen. Al ruim een jaar droom ik van mijn eigen platenspeler en dan het liefst eentje van het merk Crosley. Ik zie ze altijd bij Urban Outfitters schitteren, maar met pijn in mijn hart laat ik ze iedere keer achter. Ruimtegebrek in mijn kleine kamer was hiervoor de voornaamste reden, maar hé, als het goed is, ga ik over iets meer dan een maand verhuizen. Op mijn verjaardag verraste vriendlief mij met deze Crosley inclusief printje en ik ben er zo zo zo blij mee. En na een intensieve opruimdag had ik uiteraard een plekje vrij.

Crosley platenspeler Fashiable

Een Crosley platenspeler is een klein koffertje dat je openmaakt voor gebruik. Ze zijn in eindeloos veel kleuren verkrijgbaar, maar deze heeft bijvoorbeeld ook een vrolijk printje aan de binnenkant. Het enige wat ik nu nog nodig heb, zijn een stel toppers van platen. Ik ben al naar wat kringloopwinkels geweest en ik heb er een aantal uit de oude doos van mijn moeder gekregen. Echt super leuk, maar ik wil ook nog heel graag een nieuwe plaat kopen. Heeft iemand toevallig een goede aanrader voor mij? Ik zat onder andere aan artiesten als Landa Del Rey of Tom Odell te denken, maar wellicht heeft een van jullie de gouden tip voor mij? Ik ben heel erg benieuwd.

Crosley platenspeler Fashiable 2

Mijn Crosley staat momenteel ietwat verstopt op mijn kamer (de foto’s zijn voor de mooiheid op mijn balkonnetje geschoten), maar op mijn nieuwe kamer gaat ‘ie een heel mooi plekje krijgen. Nu al zin in! Hebben jullie ook een platenspeler of houden jullie het liever bij Spotify of de radio? 

Leave a Comment

(5) comments

  1. Leuk printje heeft die! Ik heb ook een Crosley + oude platen van mijn ouders en ook een paar nieuwe. Ed Sheeran, Douwe Bob en Sundara Karma. Fijne plaatjes zijn het :)