Nieuw: Nike Mayfly Woven sneakers

new /

“Ik vind ze heel leuk, maar ik heb al te veel sneakers”, zeg ik tegen mijn moeder. Bij twijfel niet doen, denk ik altijd. Toch liep ik met een tas naar buiten. Bij de toffe sneakerwinkel Above and Dost in Prenzlauer Berg in Berlijn zag ik zoveel mooie Nike’s en andere sneakers die ik nog nooit eerder had gezien. Ik ben niet iemand die zomaar een berg aan geld uitgeeft, maar nu had ik niet veel tijd. Een uur later moesten we alweer richting het vliegveld. Ga ik de sneakers kopen of niet?

Nike Mayfly Woven sneakers

De Nike Mayfly Woven sneaker is licht van gewicht

Mijn oog viel al gauw op deze Nike Mayfly Woven sneakers. Ze zijn super licht van gewicht en voornamelijk de geweven zijkanten maken deze sneakers extra leuk. Ze zijn in totaal zeven kleuren verkrijgbaar, maar deze grijze waren mijn grote favoriet. De zool is een soort kussentje, waardoor ze heel comfortabel lopen. Ze voelen een beetje aan als een hardloopschoen, maar dan voor alledaags gebruik. Omdat mijn moeder zo enthousiast was, de sneakers bij het personeel ook gaaf stonden, was de keuze toch snel gemaakt.

Neem een grotere schoenmaat van deze sneakers

Ik heb even op het internet gesurfd, maar ik kan tot nu toe geen Nederlandse schoenenwinkel vinden waar ze deze sneakers verkopen. Wel zijn ze op de webshop Caliroots te koop, maar dan moet je maar net de goede maat weten. Van Nike heb ik zelf altijd 1.5 maat groter nodig. Ik heb normaal een maat 37, maar voor deze sneakers heb ik een maat 38.5 genomen. Als iemand toevallig een winkel weet waar ze wél te koop zijn, laat het maar even weten in een reactie! Zo kunnen we elkaar weer een handje helpen.

Nike Mayfly Woven sneakers

Gotta love them! Ben jij ook zo’n sneakerfanaat?

Leave a Comment

(5) comments