Hotspot Utrecht: Urban Outfitters

event, hotspot, Utrecht /

In een oud bioscooppand aan de Oude Gracht in hartje Utrecht opent Urban Outfitters vandaag officieel haar deuren. Deze winkelketen is al te vinden in onze hoofdstad en heeft ook een tijdelijk pand in Rotterdam, maar vandaag staat het nieuwe filiaal in Utrecht in het zonnetje. Shop till you drop boys and girls! 

Urban Outfitters in Utrecht

Wat? Kledingwinkel Urban Outfitters
Waar? Oudegracht 152-156, 3511 AZ Utrecht (Centrum)
Wanneer? Maandag: 12.00 uur – 18.00 uur
Dinsdag tot en met donderdag: 10.00 uur – 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 uur – 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 18.00 uur
Zondag: 12.00 uur – 18.00

De winkel in Utrecht is een tikkeltje kleiner dan in Amsterdam, maar ik vind het zelf de perfecte grootte. Een stuk fijner winkelen al zeg ik het zelf. In Amsterdam ben ik altijd uitgeput als ik op de bovenste verdieping ben, maar daar heb ik in Utrecht geen last van. Er is zowel een mannen- als vrouwenafdeling, een home-afdeling inclusief een opblaasbare flamingo, nagellak, heel veel kanten lingerie en echt: check hun spijkerbroeken! Ik paste één BDG jeans en deze zat meteen perfect. Het is dat de afgelopen tijd een hoop nieuwe broeken heb gekocht, anders wist ik het wel.. Benieuwd met welk pronkitem ik naar huis ging? Scroll dan even naar beneden.

Urban Outfitters in Utrecht  Kleding passen in de nieuwe winkel in Utrecht

Dit geweldige bomberjack heb ik mee naar huis genomen. Super blij mee, maar vooral de achterkant is prachtig. Op mijn Instagram (@fashiable) kun je een foto zien.

Urban Outfitters in Utrecht

Crosley platenspeler

Nog steeds zo verliefd op deze Crosley platenspeler. Deze zou echt perfect op mijn kamer staan. Echt, geef mij dit tropische item en ik ben een gelukkig mens.

Urban Outfitters in Utrecht

Gaan jullie binnenkort even binnen koekeloeren? Ontdek nog meer hotspots in Utrecht.

Leave a Comment

(8) comments

  1. Ja, een deel van de collectie is inderdaad wel wat prijzig, maar tijdens de uitverkoop is het hier echt fan-tas-tisch! En ik moet zeggen dat de jeans me ook heel erg meevallen qua prijs.