Hotspot Utrecht: Urban Outfitters

event, hotspot, Utrecht /

In een oud bioscooppand aan de Oude Gracht in hartje Utrecht opent Urban Outfitters vandaag officieel haar deuren. Deze winkelketen is al te vinden in onze hoofdstad en heeft ook een tijdelijk pand in Rotterdam, maar vandaag staat het nieuwe filiaal in Utrecht in het zonnetje. Shop till you drop boys and girls! 

IMG_8267

Wat? Kledingwinkel Urban Outfitters
Waar? Oudegracht 152-156, 3511 AZ Utrecht (Centrum)
Wanneer? Maandag: 12.00 uur – 18.00 uur
Dinsdag tot en met donderdag: 10.00 uur – 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 uur – 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 18.00 uur
Zondag: 12.00 uur – 18.00

De winkel in Utrecht is een tikkeltje kleiner dan in Amsterdam, maar ik vind het zelf de perfecte grootte. Een stuk fijner winkelen al zeg ik het zelf. In Amsterdam ben ik altijd uitgeput als ik op de bovenste verdieping ben, maar daar heb ik in Utrecht geen last van. Er is zowel een mannen- als vrouwenafdeling, een home-afdeling inclusief een opblaasbare flamingo, nagellak, heel veel kanten lingerie en echt: check hun spijkerbroeken! Ik paste één BDG jeans en deze zat meteen perfect. Het is dat de afgelopen tijd een hoop nieuwe broeken heb gekocht, anders wist ik het wel.. Benieuwd met welk pronkitem ik naar huis ging? Scroll dan even naar beneden.

IMG_0635  IMG_6039

Dit geweldige bomberjack heb ik mee naar huis genomen. Super blij mee, maar vooral de achterkant is prachtig. Op mijn Instagram (@fashiable) kun je een foto zien.

IMG_5251

IMG_3420

Nog steeds zo verliefd op deze Crosley platenspeler. Deze zou echt perfect op mijn kamer staan. Echt, geef mij dit tropische item en ik ben een gelukkig mens.

IMG_8470

IMG_1348

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik met Urban Outfitters in hartje Utrecht. Gaan jullie binnenkort even binnen koekeloeren? 

Leave a Comment

(12) comments

  1. Hier moet ik binnenkort echt heen, luv Urban Outfitters (behalve de prijzen dan hihi, vindt mn portemonnee niet zo leuk). En wat een tof bomberjack, ik ga snel even op je Instagram kijken voor de achterkant :) Liefs

    1. Ja, een deel van de collectie is inderdaad wel wat prijzig, maar tijdens de uitverkoop is het hier echt fan-tas-tisch! En ik moet zeggen dat de jeans me ook heel erg meevallen qua prijs.

  2. Oeh, wat ziet die er gezellig uit! En oh, die Crosley platenspeler, HOE MOOI! Spijtig dat ‘ie best duur is, haha, anders had ik hem gekocht. (Ik ben echt druk bezig met een zoektocht naar een platenspeler, hoe chill zou zo’n ding zijn op je kamer, oh.)