Event: Primark herfst/winter collectie 2016

event, inspiration /

Primark AW 16

Primark did it again! De herfst/winter collectie is echt een topper en ik vind deze eerlijk gezegd de tofste tot nu toe. Ze spelen goed in op de huidige trends, maar weten er ook een eigen draai aan te geven. Ik heb alvast mijn wensenlijstje opgesteld en ik kan niet wachten om alles in huis te halen. De gehele collectie zal vanaf augustus in de winkels liggen, maar enkele items zijn voor die tijd al verkrijgbaar.

De collectie bestaat uit vier thema’s, namelijk Winter Garden (romantisch en chique), Downtown (90’s nostalgie met een moderne twist), Artisan (bohemian) en Studio 54 (voor de feestdagen en lekker disco-achtig). Van visgraat motieven tot varsity jassen, en van botsende printjes tot veel goud en zilver. Wat mijn favoriete items zijn? Heb je eventjes? Een glitter jumpsuit, korte laarsjes met slangenprint, een zwarte jurk met bloemen, een spijkerbroek met geborduurde bloemen en old school truien á la Adidas.

Primark AW 2016

Primark Autumn:Winter 2016

Primark Autumn:Winter 16    Primark AW collection 16

Primark AW collection 2016

Heel veel liefde voor deze collectie van Primark! Heb jij al een aantal favorieten gespot?

Leave a Comment

(8) comments

  1. Wat een mooie foto’s heb je gemaakt!
    Ik was gisteren ook aanwezig bij dit event. Ze hebben zoveel leuks in deze herfst/winter collectie! Mijn favoriet is vooral de zwarte bloemen jurk en het roze jasje die beide op de eerste foto te zien zijn!