Hotspot Amsterdam: Berry

hotspot, Oud-West /

Zet de ontbijt- en lunchtent Berry direct op je to-do list! Deze gezellige hotspot vind je in Oud-West en is de plek om jezelf te trakteren op een kop koffie en een lekker stuk taart. Zelfs als je geen trek hebt, gaat je maag gelijk knorren door de geuren van alle versgebakken lekkernijen die op de bar staan uitgestald.

Koffiebar Berry in Oud-West

Wie? Koffiebar Berry
Waar? Bilderdijkkade 27, 1053 VH Amsterdam (Oud-West)
Wanneer? Dinsdag tot en met vrijdag: 08.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag en zondag: 10.00 uur – 17.00 uur

De inrichting van Berry gaf mij bij binnenkomst gelijk een huiselijk gevoel. Een moeder en dochter kletsten gezellig bij en aan de lange tafel zat een vrouw druk te laptoppen. Het is een fijne plek voor een meeting of om eens goed bij te kletsen met je beste vriend(in), moeder of zus. Guilty pleasure: maar kom ook gerust langs voor de lekkernijen die vers in de zaak zelf worden gemaakt.

Oh jongens, ze hebben ontzettend zoveel lekkers. Bijvoorbeeld worteltaart, bananenbrood, brownies en kokoskoekjes. Verder kun je hier ook terecht voor een uitgebreid ontbijtje of een speltsandwich. Stiekem wilde ik van alles wel een hapje proberen. Mijn vriendin Yara probeerde het bananenbrood en ze was erg enthousiast! Ik ga zeker nog een keer om mij aan al het lekkers te wagen.

Carrotcake bij Berry

Koffiebar Berry in Oud-West

Koffiebar Berry in Oud-West

IMG_2307

IMG_2333-001

IMG_2346

IMG_2348

Kende jij de gezellige tent Berry al? En wat is jouw favoriete (koffie)hotspot in Amsterdam?

Leave a Comment

(5) comments