Gezond snacken met Peijnenburg Zero

persoonlijk /

Wat ik meestal doe op een gemiddelde luie (zon)dag? Eigenlijk helemaal niks. Mijn vriend en ik liggen meestal tot een uurtje of één in de middag in bed en kijken dan een paar afleveringen van onze favoriete serie: Mad Men. Wanneer het geknor van onze magen het geluid van de televisie gaat overtreffen, rollen we uit bed en maken we een lekker ontbijtje klaar. Tijd voor Peijnenburg Zero!

Peijnenburg Zero 0% toegevoegde suikers

Peijenburg, is en blijft zo lekker Hollands

De smeuïge smaak van ontbijtkoek van Peijnenburg Zero doet mij direct aan vroeger denken. Thuiskomend van school stond er altijd een warme kop thee en een plak ontbijtkoek (mét laagje boter) op mij te wachten. Oh, en het ouderwets koekhappen mogen we natuurlijk niet vergeten. Peijnenburg is een écht Hollands product waar iedereen wel een vertrouwde band mee heeft.

Peijnenburg Zero 0% toegevoegde suikers

0% toegevoegde suikers

Naast alle soorten ontbijtkoeken die we van Peijnenburg al kennen, is er vanaf nu ook de Peijnenburg Zero ontbijtkoek verkrijgbaar. Deze ontbijtkoek bevat 0% toegevoegde suikers, is een bron van vezels uit rogge en ook nog eens vetarm. Het bevat namelijk 3x zoveel vezels als in een volkoren boterham. Mega gezond dus! Heerlijk om je dag mee te beginnen of als tussendoortje op school, werk of onderweg. Peijnenburg Zero is zelfs onlangs uitgeroepen tot meest gezonde tussendoortje door de Consumentenbond.

Peijnenburg Zero 0% toegevoegde suikers

Twee verschillende maten, allebei voorgesneden

Peijnenburg Zero is verkrijgbaar in twee maten, een kleine ontbijtboek van 275 gram en een grote van 475 gram. Wat super ideaal is dat de ontbijtkoeken al voorgesneden zijn. De kleine variant bevat 9 plakken en de grote 16. Scheelt je toch weer wat tijd wanneer je haast hebt in de ochtend.

Ik ben fan! Wanneer stage over een kleine twee weken is afgelopen neem ik zeker Peijnenburg Zero mee naar school als gezond tussendoortje. Je maag is gelijk goedgevuld en hebt weer energie voor tien!

Gerelateerde artikelen:

Leave a Comment

(2) comments