Outfit: Je T’aime

outfit /

Wij vrouwen weten hoe lastig het is om de ideale 20 dernier panty te vinden. Eentje die het langer dan één dag volhoudt zonder dat er ladders en gaten ontstaan. Het lijkt wel een onmogelijke zoektocht, maar wellicht heb ik vandaag het verlossende antwoord gevonden. In samenwerking met Conte mocht ik een stel panty’s uitzoeken om te testen en in deze outfit draag ik een 20 dernier; de Soft Sensitive om precies te zijn. Meestal zien mijn panty’s er na een halve dag al gehavend uit, maar wow, deze panty overtreft tot nu toe al mijn verwachtingen. Door de vrij gladde stof gaat de panty gemakkelijk aan en uit zonder dat er direct haakjes ontstaan.

In de outfit combineer ik mijn babyblauwe trui met mijn feestelijke rok van ZARA. Een onverwachts leuke combinatie al zeg ik het zelf. Zo’n geluk dat deze outfit nu nog gedragen kan worden. Normaal kon het al flink vriezen en had misschien zelfs al gesneeuwd. Maar nee, het is totaal niet koud met de gemiddeld 15 graden. Mij hoor je niet klagen! Oké, vandaag regent en waait het heel hard. Dat is wel iets minder.

New Yorker trui | ZARA rok | Conte panty | & Other Stories laarzen | Daniel Wellington horloge

IMG_1000

IMG_1063

IMG_0998   IMG_1065

IMG_1068

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Leave a Comment

(20) comments