My week in photos | Week 45

persoonlijk /

In de eerste week van november heb ik een heleboel leuks gedaan. En vooral héél veel lekkers gegeten zoals pompoensoep en sushi. Ook had ik een evenement van Björn Borg, zag ik mijn vriendinnen uit Brabant weer en hadden Jazz en ik een date night gepland. Kijk snel verder voor alle foto’s!

IMG_2719

Op Haarlemmerplein is een paar weken geleden Eat DIS geopend. Voor slechts 7,50 euro kun je hier een goedgevulde avondmaal halen zoals een gehaktbal, risotto, maaltijdsalade of zoals ik nam: een pompoenlasagne. Mega lekker!

IMG_2730

Dinsdag ging ik met Mariëlle naar de bibliotheek om de laatste puntje op de i te zetten voor onze deadlines. Gelukkig waren we zo vroeg klaar dat we nog even van het prachtige weer konden genieten. Bij Loetje (bij Centraal Station) genoten we van een warme chocolademelk met slagroom. En dat in november nog!

IMG_2731

Daarna gingen we nog even de stad in, omdat we allebei een nieuw luchtje nodig hadden. Bij Douglas kwam ik deze spannende, zilveren flacon tegen.

IMG_2732

Uiteindelijk kocht ik Lui Jo bij Ici Paris XL. Het artikel vind je hier.

IMG_2734

Roya en ik zijn echt een pro in soepen maken. We maakten een verrukkelijke, ietwat pittige pompoensoep klaar.

IMG_2744

Woensdagavond ging ik samen met Mariëlle naar een evenement van Björn Borg in de Kalverstraat.

IMG_2748

Waaah kijk hoe lekker deze driedubbele chocolade muffin eruit ziet.

IMG_2746

Ik heb nog nooit ondergoed van Björn Borg gehad, maar deze vind ik best wel nice.

IMG_2764

Donderdag heb ik twee keer avond gegeten, oeps. Eerst kocht ik Julia’s op centraal station en ’s avonds (lees: 12 uur ’s nachts) bestelde ik roti kip. Omdat je altijd voor een minimum bedrag moest bestellen, nam ik ook nog twee loempia’s en een broodje bara. Dat kreeg ik dus nooit van mijn leven op.

Week in photos2

I love Snapchat way too much.

Schermafbeelding 2015-11-07 om 15.50.59.png

Vrijdag zag ik mijn vriendinnen uit Brabant weer! We hebben heel weinig foto’s samen van de afgelopen tijd, dus dit is een zeldzaam plaatje.

IMG_2776

Tussendoor even eten in een snackbar met een mega kat in het midden. Oké dan.

IMG_2777

Jongens, dit is héél speciaal: ik dronk mijn allereerste rode wijn. En ik vond ‘m nog lekker ook.

IMG_2778

Pakketjes ontvangen is leuk! Hier horen jullie binnenkort meer over :)

IMG_2781-001

Zielige herfstblaadjes.

IMG_2785

Deze foto stuurde ik naar mijn moeder. Hadden jullie deze vliegtuigjes vroeger ook?!

IMG_2786

Date night! Jazz en ik hadden het spontane idee om sushi te gaan eten.

IMG_2788

Daarna gingen we naar Nhow Rotterdam, een hotel bij Kop van Zuid.

IMG_2790

We werden uitgenodigd om hier een lekker drankje te nuttigen. Daar zeggen we geen nee tegen!

IMG_2791

Ik ging voor een cocktail: mojito. Met een prachtig uitzicht over De Erasmusbrug. Super leuk!

Hebben jullie nog leuke plannen voor vandaag? Fijne zondag! <3 

Leave a Comment

(6) comments

  1. Wat grappig dat je laatst pas voor het eerst een rood wijntje hebt gedronken, ik vind het heerlijk! Vooral in deze tijd van het jaar. Lekker veel eetfoto’s ook <3 Die maaltijd van Eat Dis ziet er goed uit en je pompoen soepje ook! Helemaal zonder pakjes/zakjes gemaakt?

    Liefs,
    Shalane