Verliefd op mijn nieuwe bril van Gucci

new /

IMG_0217

Kan iemand me alsjeblieft even in mijn arm knijpen? Wat ben ik toch weer flink in de watten gelegd! Zoals jullie misschien nog kunnen herinneren, was ik vorige maand aanwezig bij het evenement van Eye Wish Opticiens in het Rijksmuseum. Na afloop kregen we een goedgevulde goodiebag mee naar huis en daarin zat onder andere een bon voor een nieuwe bril naar keuze. Ik kon mijn ogen haast niet geloven, want vorig jaar kreeg ik dit ook al als cadeau. Zo’n groot en bijzonder cadeau, want een bril uitzoeken doe je niet elke dag.

Schermafbeelding-2015-10-05-om-21.22.50.png

Tadaaaaa! Dit is mijn nieuwe bril! 

Op het evenement kreeg ik uitgebreid stylingadvies en verschillende brillen op mijn neus gezet. Een model van Ray Ban stond direct op mijn verlanglijstje en een week later bezocht ik samen met mijn moeder het filiaal in Den Bosch. Alleen die bril die ik op het oog had, was nog niet verkrijgbaar, maar de teleurstelling was al snel weer overgewaaid. Deze bril van Gucci maakte alles gelijk weer gucci. Ha-ha.

Ik ben er echt verliefd op en deze bril is een enorme verbetering ten aanzien van mijn vorige bril (klik). Toen ik de Gucci bril voor de eerste keer op mijn neus zette, dacht ik ook gelijk: ja, dit ben ik! Ik ben nog steeds Nanne. Het is een lekker opvallend montuur, past perfect bij mijn haarkleur en de dunne metalen pootjes maken de bril helemaal af. En toen liep ik afgelopen zondag zomaar met een luxe Gucci tasje om mijn arm over straat. Dat voelde stiekem best wel lekker. Je kunt de bril hier vinden.

IMG_0216-001

Oh, ik ben zo blij dat ik eindelijk dé bril voor mij heb gevonden! Wat vinden jullie van dit model?

Leave a Comment

(18) comments

  1. staat je goed! Hoe vind je het om een bril en lippenstift tegelijk te dragen? Ik heb sinds een half jaar een bril, maar lippenstift of een statement ketting erbij durf ik nog niet aan!