Tip voor simpele en gezonde recepten: Skinny Six kookboek van Chickslovefood

lifestyle, recept /

Vind je koken wel leuk, maar sta je liever niet te lang in de keuken? Dan is het Skinny Six kookboek van Chickslovefood voor jou gemaakt! Het nieuwste kookboek van de twee meiden staat wederom vol overheerlijke recepten met weinig ingrediënten die binnen een handomdraai op tafel staan.

Skinny Six kookboek van Chickslovefood

Skinny Six kookboek: gezond koken met 6 ingrediënten

Eerst was Albert Heijn altijd mijn online kookboek, maar ik was wel toe aan iets nieuws. Ik bedenk graag zelf recepten, maar soms is het fijn als het je wordt voorgeschoteld. Daarom ging ik op zoek naar een kookboek met simpele en gezonde recepten waar je bovendien niet al te veel ingrediënten voor nodig hebt. Ingrediënten die bovendien betaalbaar zijn, waar een student zoals ik erg blij van word.

Het tweede kookboek van Chickslovefood

Lang hoefde ik niet na te denken, want via een vriendin leerde ik de blog Chickslovefood kennen. Deze website van de twee meiden Elise en Nina is zo’n groot succes dat afgelopen maand hun tweede kookboek is gelanceerd. Ik twijfelde nog heel erg of ik het eerste of tweede kookboek zou bestellen, maar ik hou van verrassingen, dus ik reserveerde een exemplaar van het Skinny Six kookboek van Chickslovefood (€ 13,50 via Bol.com). Ofwel: gezonde recepten zonder dat je daar een waslijst aan benodigdheden voor nodig hebt.

Diversiteit aan recepten in het Skinny Six kookboek

In het Skinny Six-kookboek wordt er een perfecte verdeling gemaakt tussen alle gerechten. Voor zowel ontbijt, lunch als diner zijn er een hoop smaakvolle recepten te vinden. Wat voor gerechten je zoal kunt verwachten? Nou, denk aan een zoete aardappelsalade, loempiataart, sobanoedels met ossenhaas, vega bitterballen en kokos-kipnuggets. Ik krijg er gelijk honger van! Hieronder een preview voor jullie:

Skinny Six-kookboek van Chickslovefood

Simpele gerechten met maximaal zes ingrediënten

Skinny Six kookboek van Chickslovefood

Kenden jullie de kookboeken van Chickslovefood al? Wist je ook dat ik zelf graag kook en deze recepten deel? Ontdek alle recepten op Fashiable.nl.

Leave a Comment

(5) comments